Ronda pasik hogyan tudnának csajozni?
A rondaság is realtív. Mit és miért tartasz magadon rondának?
Jött már össze nem túl előnyös külsejű srácnak viszonylag szép lány is (tapasztalat, de nem magamról beszélek). Csak nagy dumája volt és állítólag vicces.
Mi csúnya rajta? Nagy az orrod? Eláll a füled?
Lehet, hogy nem is vagy csúnya, csak magad gondolod annak.
Nekem sincs túl nagy dumám, mégis volt idáig több barátnőm is. És nem is nézek ki jól (bár nem vagyok ronda). Életemben kaptam sok bántást, hogy ronda vagyok, még más (főként lányok) átlagosnak vagy helyesnek találtak.
Tudnék még mit mesélni.
Én csúnya lány vagyok és lehet is ronda pasim ,de átlagos is,de nekem is a jóképű magas pasik jönnek be.Most is tettszik egy de rám sem hederít.
Ronda pasiknak felesleges csajozni,úgy sem fognak kelleni senkinek.Marad a prostizás.15L
Én holnap fogom kérdezni hogy lessz e a barátnő és ő se keresi a társaságomat.tökös vagyok ezért meg is lehet hogy a barátnőm lessz.majd holnap írok . Na most én azt mondom a kérdésedre légy bátor nem csak egy lány létezik. Nem búj el mindig a sarokba(ez csak egy egyszrű mondás ) tudom hogy szar ha nemet mond de mindig van megoldás. Menj oda hozzá legyé fasza gyerek nem kell bunkónak lenni ehez. Csak menj oda és mondjál neki valamit amivel meg győznéd.aztán már minden konyebb lessz.de ha akor is nemet mond hadjad békén találsz más lányt.ha nem keresik a társaságod az azt jelenti érzik hogy te félsz. Ha nem keresik a társaságod keresd te! Mon el nekik hogy ki a fasza csávó. Örülök ha segíthettem.
Hajrá:jakle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!