Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Szerintetek melyik...

Lányok! Szerintetek melyik gázabb? 27 éves férfiként szűznek lenni, vagy elveszíteni egy hivatásos hölggyel? Ti melyiket tolerálnátok jobban?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
Mármint hivatásos takarítóval?
2015. jan. 24. 21:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Én inkább vonat elé uggranék
2015. jan. 24. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
én 18 vagyok és szűz. De sosem feküdnék le kur vá val 18/F
2015. jan. 24. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Inkább menjél el egy buliba, idd le magad és szedj össze valami részeg csajt. Olcsóbban megúszod és nem is fogod (talán annyira) bánni utána.
2015. jan. 24. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha prostival veszíted el, nem kötelező elmondani senkinek.
2015. jan. 24. 21:11
 6/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Ezt te írtad ki?

Egyébként akkor inkább legyen szűz. A prostizásnál nem nagyon tudok gázabb dolgot elképzelni.

2015. jan. 24. 21:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 vagyok, még szűz, de inkább az maradok, mintsem elveszítsem egy prostival.
2015. jan. 24. 21:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem, az a kérdés nem az enyém.
2015. jan. 24. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egyértelműen azt, ha szűz. Több okból nagyon taszítana a gondolat, hogy egy prostituáltal volt előttem szexuális kapcsolata, a másik verzión legfeljebb meglepődnék egy 27 éves férfi esetében, de semmi gondom nem lenne vele, plusz értékelném, hogy bízott bennem annyira, hogy őszinte tudott, mert lenni hozzám ebben a kérdésben.

Sokszor olvastam már ezen a fórumon olyan tanácsot férfiaktól férfiaknak, hogy bizonyos kor felett ne mondják el az első szeretkezés előtt a partnerüknek, hogy ő lesz nekik az első, ha kicsit ügyetlenebbek, fogják arra, hogy izgulnak, stb.

Ilyenkor belegondoltam, hogy nekem milyen rossz érzés lenne az a tudat, hogy akit szeretek, és akit ennyire közel engedtem magamhoz, nem mondaná el az igazat, mert tartana a reakciómtól, vagy úgy érezné, hogy ezt szégyellnie, titkolnia kell előttem.

Ha valakibe beleszeretek, már együtt járunk, kötődöm hozzá, testileg-lelkileg vonzódom hozzá, nem lenne jelentősége, hogy még szűz-e vagy tapasztaltabb.

Ha minden rendben van köztünk, és a maga természetes módján előbb-utóbb megérik rá a kapcsolatunk, hogy ágyba bújjunk, nemhogy nem várnám el, hogy rendelkezzen már tapasztalattal, de még valami meghatót és felemelőt is éreznék abban, hogy egy férfi, akit szeretek, velem élhet át életében először egy olyan élményt, ami szerintem az egyik legcsodálaosabb dolog az életünkben.

Ha pedig valaki egyéjszakás kalandra vagy szexkapcsolatra vágyik, akkor - bár saját tapasztalaton nincsen ilyen téren, feltételezem, hogy - eléggé érhető módon nem kezdő partnerben gondolkozik.

Én szeretkeztem már olyan férfival, akinek én voltam az első az életében. Kifejezetten ügyes volt, szépen felfedezte a testemet, és jött minden ösztönösen, a maga természetes módján. Nem kellett "tanítgatni". Nyilván izgult egy picit, mint valószínűleg a többség ebben a helyzetben, de nem szorongott vagy görcsölt, és volt benne annyi határozottság és önbizalom is, hogy nőnek érezhettem magam egy férfi karjai között, nem "tanítónéninek".

Én amúgy sem tartom jónak ezt a "tanítónénis" hozzáállást, hogy azért, mert egyik fél már tapasztaltabb a másiknál, majd ő tanítgatja a másikat, meg instrukciókat ad, hogy mit hogy), mert ez nekem kicsit olyan, mintha nem tekinteném teljesen egyenrangú félnek ilyen téren, nem hagynám önállóan "kibontakozni", magától ráérezni dolgokra, hanem azt kívánnám, az én elvárásaim alapján "teljesítsen egy feladatot".

Nyilván más egész finoman segíteni, rávezetni dolgokra, úgy mozdulni, hogy segítsek (mert nyilván nem fekszem ott, mint egy darab fa :-) és megint más "tanítónénis stílusban" közölni, hogy mit hogyan is kéne tennie.)

Ha egy férfinak megvannak az alapvető ismeretei a női test anatómiájával kapcsolatban, van egy alap szexuális kultúrája, odafigyel a parnere visszajelzéseire, vonzódnak egymáshoz és működik köztük a kommunikáció, akkor nem hinném, hogy lenne oka túlságosan izgulni az első alkalom miatt.

A szeretkezés se nem olyan bonyolult, mint mondjuk a repülőgép-, vagy akár az autóvezetés, se nem akkora a tétje, és - az előbbikkel ellentétben - nem kis mértékben rábízhatja magát az ösztöneire.

2015. jan. 24. 22:25
 10/13 anonim ***** válasza:

9

jézusom, ha ennyire bonyolult a szex, amennyit te itt le írtál belőle (és mégy a nagy része hiányzik) Akkor én sosem akarom kipróbálni, túl bonyolúlt ez nekem. 18/F

2015. jan. 24. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!