Emo fiúkkal hol tudnék ismerkedni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy hülye kérdése, de nekem egyedül az ilyen stílusú emberek jönnek be, de nagyon kevéssel találkozom. Örülnék ha mondanátok olyan helyeket, gimiket vagy ilyeneket, ahol gyakran megfordulnak.
Kérlek az ízlésemet tartsátok tiszteletben, és csak a kérdésre válaszoljatok! :)))
2015. jan. 24. 20:20
1/9 anonim válasza:
Hát, a lelkivilágom elég emo, de nem öltözködök úgy, szal gondolom kiestem....de ha mégse, akkor írj rám nyugodtan :)
2/9 anonim válasza:
Jachik szakközépiskola. Voltam a suliban és tele van. :) Mondjuk vigyázz, rengeteg meleget ismerek onnan, nehogy taccsra ess.
4/9 anonim válasza:
Ez attól függ hol laksz.
Habár facen is van pár ilyen csoport.
18/emoboy
5/9 anonim válasza:
Budapesten a westend elött láttam párat nem is egyszer.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi nektek! ;) Amúgy igen, Budapesten lakom! :)
2015. jan. 25. 20:00
7/9 anonim válasza:
Én nemvagyok emo viszont a hajam és ruhaim miatt annak hisznek.
8/9 Werewolf13 válasza:
Emo fiúk nekem is írhatnak:)
9/9 anonim válasza:
az attól függ, h hol laksz és h hány éves vagy... ^^
17/emoboy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!