Ha nem szerelmes belém, akkor minek ír rám a pasi? 23/L
Figyelt kérdés
Ismerek egy srácot már pár éve és nekem tetszik, de szerintem én neki nem és mégis időnként rámír a Facebook-on, tök banális kérdéseket tesz fel, aztán utána meg eltűnik. Aztán, amikor már rég elfelejteném, akkor megint rámír, néha flörtöl velem stb.
Nagyon idegesítő, mert, ha nekem pl. valaki nem tetszik, akkor nem írok rá, ő meg igen. Szóval nem tudom, csak nekem furcsa ez az egész, vagy csak túlkombinálom a dolgokat. :/
Ti mit tennétek a helyemben? Más pasik is tetszenek, szóval nem áll meg az élet, csak mégis felkavar egy-egy ilyen beszélgetés.
2015. jan. 24. 20:04
11/14 anonim válasza:
Arra nem gondoltál, hogy tetszel neki, ezért kezdeményezni próbál, de mikor látja, hogy nem érdekel annyira téged, akkor eltűnik? Legközelebb megint erőt gyűjt és rád ír, te meg megint unottan viselkedsz vele... És te soha nem írsz rá, akkor szerinted ő írjon rád mindennap?
13/14 anonim válasza:
Egyébként szerinted csak azok írnak valakinek, akik szerelmesek? Egyáltalán hogy ismerkednének az emberek? Nem is ismer és elvárod, hogy szeressen? El sem hiszem, hogy te 23 éves vagy.
14/14 nagybeatta válasza:
na azota mi a helyzet,volt valami koztetek? jartok/jartatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!