Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Huszon éves férfiak! Eltudnáto...

Huszon éves férfiak! Eltudnátok képzelni, hogy egy csinos, értelmes, kamasz lánnyal összejöttök, vagy csak megdugnátok?

Figyelt kérdés
16/L

2015. jan. 24. 17:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, sőt, kifejezetten vonz is a 17-18 éves korosztály.
2015. jan. 24. 17:23
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Mutass nekem VALÓBAN értelmes tinilányt.
2015. jan. 24. 17:24
 13/20 anonim ***** válasza:
El, bár csak a fantáziámban, mert a való életben ilyen lány nem létezik!
2015. jan. 24. 17:56
 14/20 anonim ***** válasza:
55%

#12: gyere, mutatok párat a környéken.

Attól, mert te csak a kikent műpitsákat, meg a nyivákoló kis hülyéket veszed észre, még nem mind olyan.

2015. jan. 24. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
16 éves még belefér, fiatalabb már nem. 21/f
2015. jan. 24. 19:46
 16/20 anonim ***** válasza:
Simán el tudnám képzelni.
2015. jan. 24. 20:27
 17/20 anonim válasza:
El. De csak megdugnám. :) Na jó nem. Ahhoz sokat kéne bizonyítania, h valóban érettebb a koránál...
2015. jan. 24. 21:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Nemtom, ki kéne próbálni előbb az egyiket, utána eldőlne a másik is :P :D

29/F

2015. jan. 24. 21:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen. Azért kíváncsi lennék rád.
2015. jan. 24. 23:04
 20/20 anonim válasza:

Nem nagyon, mert én már hosszú távra keresgélek, és ezzel a korosztállyal fenntartásaim vannak. Mert azt nem várható el senki egy gimis lánytól, h kötelezte el magát akár egy életre, vagy nagyon hosszú távra. Lehet elvagyunk valameddig, de aztán meg majd rájön, h mást akar, meg h miminden kimaradt az életéből. Vagy gimi után vidékre megy tovább tanulni.... Más hullámhosszon pörgünk már, más érdeklődési kör, más társaság... Ezek mind mind buktatók lehetnek, és nem szeretnék reckírozni... Jó ez nálam abból fakad, h volt egy hatalmas csalódás, amit a mai napig nem bírtam rendesen feldolgozni, és tele vagyok gátlásokkal, kétségekkel...

Összegezve a választ, alapból azt mondanám, h nem, de mivel nyitott vagyok a dolgokra, ezért nem is tudnám teljesen kizárni a lehetőségét, bár az kétségtelen, h az a bizonyos léc elég magasan van ennél a korosztálynál...

2015. jan. 25. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!