A meditáció segíthet abban, hogy pozitívabb, nyugodtabb és mosolygósabb legyek, és több legyen az önbizalmam?
Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 16:44
1/4 anonim válasza:
A meditáció a gondolatnélküliség állapotát jelenti. Kiegyensúlyozottabb életed lehet általa, igen. Nekem használt.
2/4 anonim válasza:
A saját magad elfogadása segít ebben. Az lényegtelen, hogy ezt milyen módszerrel éred el.
3/4 anonim válasza:
Ki kell próbálni.
Nekem az szokott segíteni, ha segíthetek másoknak. Olyankor nagyon feldobódom, és akkor mosolygósabb, nyugodtabb és pozitívabb leszek.
4/4 anonim válasza:
Igen abszolút segít. Épp most nézegettem a pubmed-et (klinikai, orvosi és laboratóriumi vizsgálatok gyűjtőoldala).
Rengeteg meditációval kapcsolatos vizsgálat van és természetesen használnak is.
Ha érdekel olvasgasd.
Saját tapasztalat, hogy nem mindegy, hogy hogyan meditálsz. Én Gunagriha és Sri Chinmoy meditációs technikáját követem. Ami szög egyszerűen annyi, hogy légy a szívedben. Nekem nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!