Hol vannak a szakállas, magas, sármos férfiak?
Remélem akkor te is tudsz legalább D kosárral szolgálni. :D
Magas (189), szakállas, sármos (eddig nem volt különösebb gondom a nőkkel), izmos/testépítő (aesthetic, physique), 3 éve tartós kapcsolatban. :P
Nem ismerkedési célzattal írtam, csak nagyképűsködni.
192 cm vagyok.
Sármos? Jóképűnek mondtak már.
Szakált pedig növesztenék, ha annyira igényelnéd. :) 25F
Kedves testépítő!
Nem szeretem a magadfajtákat, pont emiatt, mert nagyképűek. Csalódást kell okoznom, nem irigylem cseppet sem a barátnőd.:)
Kedves bojleres!
Ennyi elvárásom csak lehet, mivel a pénztárca nem érdekel és az sem, hogy elhiszed e. Túlságosan az sem izgat, hogy hány csajt visz ágyba vagy, hogy a mai divat szerint öltözködik e... Bocs, tényleg baromian szigorú vagyok, hogy egy hozzám illő magasságú srácról álmodom.:)Nem születtem a kb mai 160- 165ös átlag női magassághoz passzolóan. Sajnálom.
Természetesen nincs semmi bajom az elvárásaiddal, és kérlek, a világért se sajnálkozz a magasságodon, nincs rá semmi okod. :) Csak tapasztalatom szerint a legtöbb közegben én magasnak számítok és most kellemesen rácsodálkoztam egy kritériumrendszerre, amiben nem vagyok az :D Bocs, ha valami félreérthető volt
(A bojleres dumát amúgy egy másik felhasználótól loptam, aki egy kérdés keretében sorsolt ki egyet azoknak, akik sikerrel megtippelték, hogy hány lány ír rá x időn belül. Nekem nem sikerült, szóval vigaszdíjként lenyúltam és néha használom a "remélem, legalább egy bojlert nyernek" szöveget :P)
13-as vagyok.
Szakadjatok le róla. Mindenkinek lehetnek elvárásai, vagy nem? Ez van törődjetek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!