Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti miért vagytok otthon a gép...

Ti miért vagytok otthon a gép előtt?

Figyelt kérdés
Félre értés ne essék ezzel nekem nincs bajom. Én magam például szociális fóbiás vagyok, legalábbis egy kicsit. De elég érdekes látni, hogy rengeteg ember itt bánkódik, hogy nincs senkije sem. Péntek este van. Miért nem mentek el egy szórakozóhelyre ismerkedni?

2015. jan. 23. 20:22
1 2 3
 11/24 Unpredictable ***** válasza:
Szintén beteg vagyok, de péntek esténként amúgy is csak az uszoda vagy a kondi jöhet szóba
2015. jan. 23. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Minek menjek szórakozóhelyre a sok büdös, céltalan, ittas ember közé, akik zombi módjára lézengenek, vagy vonaglanak fos zenére és egy szót nem tudok váltani a mellettem állóval?

A kocsmák még aránylag jók haveri társasággal, ott legalább nincs hangzavar és lehet billiárdozni/csocsózni, de az utóbbi 1-2 évben már annyira ez se vonz. Évekkel ezelőtt én is majdnem minden hétvégén elmentem szórakozni (nem diszkóba, azt mindig rühelltem, táncolni nem is tudok), de most már csak idő és pénzpazarlásnak tartom. A sportolói életmódomnak se tenne jót.

2015. jan. 23. 20:29
 13/24 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem járok szórakozóhelyekre, mert nem vagyok valami társasági ember. Hasznosabbnak gondolom, ha itthon könyvet olvasok vagy filmet, sorozatot nézek, tornászom. Főleg ilyen időben, ilyenkor a meleg szobában a legjobb. :)
2015. jan. 23. 20:30
 14/24 anonim ***** válasza:

1. Hideg van, szakad az eső.

2. Fáradt vagyok.

3. Nem megoldható, hogy most a barátommal legyek.

4. Utálok bulizni.

5. Amúgy is szívesebben vagyok itthon esténként.

2015. jan. 23. 20:31
 15/24 opened paradise ***** válasza:

Nemrég lettem páratlan,mármint egyedülálló :D

Most egy darabig ez lesz.

És ma a rájöttem,hogy mi a gyógyszerem,de besz..ri vagyok elvenni.

2015. jan. 23. 20:34
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem szeretek bulizni :D Akivel meg akarok találkozni, bármelyik nap tudok, nem kell ahozz pénteknek lenni. :)
2015. jan. 23. 20:35
 17/24 anonim ***** válasza:
Munka...
2015. jan. 23. 20:38
 18/24 anonim ***** válasza:
Csak szombatonként szoktam szórakozni menni. Ma inkább pihenek.
2015. jan. 23. 20:44
 19/24 anonim ***** válasza:
Én nem bánkódom, hogy nincs senkim (már csak azért sem, mert nem igaz: ott van anyukám, vagy a macskáim, hogy csak néhány példát említsek) és számomra a legtökéletesebb hely a péntek este eltöltésére, pláne egy ilyen hét után, a számítógép előtt van, csendben és nyugiban. :)
2015. jan. 23. 23:37
 20/24 anonim ***** válasza:
19: Így valahogy? [link]
2015. jan. 23. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!