Ti 18 éves fiúkként mit vártok el egy lány kinézetétől?
Légyszi AZT ne írjátok. Arra gondolok hogy smink, mellek, segg, magasság stb.
Köszi előre is.
átlagos/visszafogottabb smink, normál/kis mell, >175cm magasság, átlagos/formás/kerek fenék. Normális/sportos testalkat. (ne legyen kövér). Igényesség, például: köröm, arc, haj stb. ezek legyenek rendbe.
Nálam plusz, ha szőke (a festett is oké) nagyon sötét szemekkel.
Ne legyen kövér, tetsszen az arca, ennyit várok el.
19/f
apolt legyen.
igen smink legyen rajt de ruzs ne. divatos noies oltozet. hosszu vagy felhosszu haj. de semmikeppen ne rovid haj.
tiszta szep feher fogak es nem zsiros haj. apolt kormok az se baj ha nagy korom.
magassag 168-175 kozott az igazi.
nagy mell vagy minimum kozepes mell.
szep formas segg. de ne lapos.
ennyi ami nagyon fontos :D
tudom nagy az elvaras :)
apolt legyen.
igen smink legyen rajt de ruzs ne. divatos noies oltozet. hosszu vagy felhosszu haj. de semmikeppen ne rovid haj.
tiszta szep feher fogak es nem zsiros haj. apolt kormok az se baj ha nagy korom.
magassag 168-175 kozott az igazi.
nagy mell vagy minimum kozepes mell.
szep formas segg. de ne lapos.
ennyi ami nagyon fontos :D
tudom nagy az elvaras :)
ja es ne legyen kover. persze nem a 48kg a megnyero.
Köszi szépen!
Ha az átlagnál picit nagyobb a segg, de kerék az?
És válltól picit lentebb érő haj?
Én személy szerint nem bírom ha egy lány festi magát. Ha nekem lenne egy kedvesem, ne járjon magassarkúban meg pinkben, ne csúfítsa az arcát több tonna sminkkel. Én a természetes szépség híve vagyok, ha megcsókolom az arcán pl akkor ne a festéket kelljen utána kaparnom a számról.
Külsőre, haja ne legyen túl rövidre nyírva, hajszín bármi lehet, fenék mindegy, mellei legyenek kisebbek, szeretem, ha könnyen "kezelhetőek", és aranyosnak is tartom.
Nem bánom, ha nincsen szupermodell alakja(felőlem aztán olyan is lehet kire az átlag azt mnodaná, hogy formátlan, hogy nincsen se csípője, fenek, se melle, én ezt sem bánnám), és azt sem bánom, ha arcra picit csúnyácska.
Magasság is mindegy nekem, de amit nem szeretnék, hogy nagyon túlsúlyos legyen, vagy nagyon kerekded, amiért szégyenlem is magamat, mert rajtam is van fölös sajnos.
Belsőre legyen közös szórakozási lehetőség, viselje el furcsaságaimat és tudjon nevetni a hülyeségeimen. Legyen kapható mozizásra, békés ölelkezésre, videójátékokban való egymás elgyepálására.
23/férfi voltam
Sminkből a kevesebb gyakran több. Mellből kizárólag a nagyok tetszenek (de csakis természetes formában), ez nagyon fontos és túl nagy szerintem nincs. Magasságot tekintve inkább az alacsonyabb lányok tetszenek. Fenék szinte teljesen mindegy. Testalkatot tekintve pedig a se nem kövér, se nem sovány, nőies alak tetszik, és nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy nagy cicikkel:)
Most 25 éves vagyok, de világ életemben így vélekedtem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!