Jó ötlet randizni egy goregrind banda énekesével?
Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 00:42
1/9 anonim válasza:
Az milyen stílus? Ilyen hörgős röfögős kemény rock?
2/9 opened paradise válasza:
Miért ne lenne jó?
Ő se darál élő csirkét,vagy harapja le egy denevér fejét.
3/9 A kérdező kommentje:
igen, elég brutál zene, durva szövegekkel
2015. jan. 23. 00:46
4/9 A kérdező kommentje:
igazad van végülis, csak azért egy percre elgondolkoztam ><
2015. jan. 23. 00:46
5/9 anonim válasza:
A zene stílus egy dolog, a rockereket vandál gyilkosoknak nézik kb, közbe meg barátságosabbak mint az ecset biszbaszok.
6/9 A kérdező kommentje:
Tudom mivel én is az vagyok, csak azért a goregrind az a véglet amin már én is elgondolkoztam azért ><
2015. jan. 23. 01:17
7/9 anonim válasza:
Igen, amúgy nekem is ez a tapasztalatom, hogy rendkívül toleráns, emberszerető, segítőkész bagázs ez a rocker szubkultúra. Az ember ki se nézné belőlük, de én még f**szfej rockerrel sosem találkoztam. :D
8/9 anonim válasza:
Én meg death metalt hallgatok és mindenki elszörnyülködik, amikor megtudja, mert hogy "milyen aranyoska" vagyok. Ennyit erről :)
9/9 anonim válasza:
Nem lenne jó.
/egy death metal énekes, aki megdughat egy rakás csajt, de ha járni akar valakivel, azt elszipkázzák a köcsög goregrindesek/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!