Fiúk! Mit szólnátok, ha egy cuki, aranyos, visszafogott lányról kiderülne, hogy nagyon nagyon perverz? Kiábrándulnátok belőle?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 19:51
21/32 anonim válasza:
Nekem is ez a véleményem pont az ilyen csajok a legperverzebbek
22/32 anonim válasza:
Mit nem adnék egy ilyenért. :)
23/32 Takumi-kun válasza:
Szerintem az ilyen csajok cukik az a jó hogy igencsak félénkek és csak a hozzájuk közel álló férfival képes csak megoztani a huncut gondolatait és vágyait
24/32 anonim válasza:
Nem ábrándulnék ki belőle, bírnám a hölgyet.
25/32 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok,nagyon perverz!
Mégis mikor írnak innen,vagy messze lakik,vagy nem jövünk be egymásnak....
29/L
26/32 anonim válasza:
Heh, kár, hogy idősebb vagy nálam :D
27/32 anonim válasza:
29l Nekem írhatsz, garantálom, h egy életre kielégítelek! :D 25F
28/32 anonim válasza:
Ha a helyén tudja kezelni nincs ezzel baj (tapasztalat) ... attól még, hogy perverz ugyanúgy cuki és aranyos marad legalábbis az én szemszögemből
29/32 anonim válasza:
Mit értesz azon, hogy helyén tudja kezelni?
30/32 anonim válasza:
#28 Sorry azt akartam bírni, ha Te a helyén tudod kezelni rá fogsz jönni, hogy ez teljesen normális...nincs ebben semmi kivetni való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!