Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Talan ez az oka? Ez miert van...

Gumikacsaszerzetes kérdése:

Talan ez az oka? Ez miert van (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Nos 16 eves lany vagyok es eddig meg nem volt baratom es semmilyen egyeb kapcsolatom fiukkal. Nem a csunya kategoriaba sorolom magam, de nem vagyok megelegedve se a kinezetemmel, talan ez azert is van mert (164cmmel, 68kg) vagyok, nos ezen probalok valtoztatni. Eddig egy fiu kezdemenyezet, es akart jarni velem(12 voltam, persze hogy nemet mondtam) es azota semmi. Nos nem tudom, szerintetek mi az oka? Kicsit visszahuzodo vagyok, olyan szempontbol hogy nehezen nyilok meg az embereknek, egy keves idonek ell kell telnie hogy megbizzak az illetobe es teljesen magamat adjam. FIUK titeket elijeszt az ha egy lany nehezebben kaphato es kicsit erettebb gondolkodasu es komolyabb. Szeretek nevetni enm errol van szo csak nem ugy gondolkodom mint a mostani lanyok. Egy fiu tobbszor is Normalisnak nevezett. Ez miert van?

2015. jan. 22. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet túl komoly vagy hozzájuk...
2015. jan. 22. 16:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Szoval nem kezdemenyeznek mert nem csak 1-2 hetes kapcsolatot akarok? vagy mert felne hogy tul komolyan veszem ...?
2015. jan. 22. 16:32
 3/4 anonim ***** válasza:
nem csak kapcsolati téren, hanem a többi téren is...érettség terén...
2015. jan. 22. 16:37
 4/4 anonim válasza:
Vannak olyan lányok, akik direkt játsszák a nehezen megkaphatót, és ezt pl. én se és a legtöbb fiú sem kedveli, lehet, hogy amiért nem ismernek, azt hiszik, hogy te is ilyen vagy...
2015. jan. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!