Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagyon unatkozom, mit csinalja...

Nagyon unatkozom, mit csinaljak, hogyan kossem le magam? 18/L

Figyelt kérdés

Egyedul vagyok most epp es mar tell unok mindent....

Esetleg vki beszelgetni?

Csak normalis valaszokat

2015. jan. 22. 14:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Olvasd el Robert Merle Francia História c. regénysorozatának mind a 13 kötetét pl.
2015. jan. 22. 14:45
 12/19 anonim ***** válasza:
Komolyan, aki unatkozik és csak beszélgetni akar, felmegy egy chat-re, rábök egy emberre, (vannak több ezren) és beszélgetnek, jobb mint az itteni levelezgetés...
2015. jan. 22. 14:50
 13/19 anonim ***** válasza:

Én most rándítottam meg a vállam, szóval sok midnent nem tudok csinálni.

Ezért épp fordítok egy képregényt, ha megunom vagy gyk-re nézek fel, vagy folytatom a könyvet amit elkezdtem.

Én is csak ezt tudom javasolni, hogy keres valami elfoglaltságot.

A szobát mindig rendbe lehet tenni, sütni-főzni mindig lehet, olvasni is bármikor... Rajtad áll, hogy mit hozol ki a napból vagy csak várod, hátha valaki elszórakoztat...

28 N

2015. jan. 22. 14:51
 14/19 A kérdező kommentje:

Romantikus konyvet olvasok csak egy kis tarsasagra vagytam

Meg nem eretsegizem

nem vagyok kamu az igaz h egy paran ram irtak mar es mivel telon vagyok igy lassu vagyok

masztizni meg nem fogok

2015. jan. 22. 14:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Irj, ha van kedved :-)
2015. jan. 22. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:

Nézz filmet/sorozatot.

Kicsit sportolj/edz.

Játssz valamivel.

Ha annyira unatkozol szerintem ráírhatsz bárkire, nem fognak megharagudni.

2015. jan. 30. 07:37
 17/19 anonim ***** válasza:

Manapság hogyan lehet unatkozni????

Csilliárd elfoglaltság van.

Én pl filmet nézek legtöbbször. Ha nem, akkor a hobbimmal foglalkozok. Ha azt se, akkor játszok a laptopomon. Ha azt se, akkor netezek. Ha azt se, akkor videókat nézek Youtube-on. Ha azt se, akkor elmegyek lőni az íjammal. Ha azt se, akkor könyvet olvasok. Ha azt se, akkor feljövök ide, és hülye kérdésekre válaszolok. Ha azt se, akkor a chat.hu-n írok olyanoknak, akik egy szia után leikszelnek. Ha azt se, akkor elmegyek futni. Ha azt se, akkor kajálok. Ha azt se, akkor alszok. Ha azt se, akkor festek. Ha azt se, akkor írok. Ha azt se, akkor a telefonomat babrálom. Ha azt se, akkor elmegyek vásárolni. Ha azt se, akkor kiverem a fa**om. Ha azt se, akkor megmentem a csíkosfejű nádiposzátákat.

Legyél már kicsit kreatív bazzeg...

2015. jan. 30. 07:45
 18/19 besucher válasza:
Olvass könyveket! Van ez a könyvesbolt nevű hely, több is a városban...
2015. jan. 30. 08:32
 19/19 anonim ***** válasza:
A nyelvemmel!:P
2015. jan. 30. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!