Nagyon unatkozom, mit csinaljak, hogyan kossem le magam? 18/L
Egyedul vagyok most epp es mar tell unok mindent....
Esetleg vki beszelgetni?
Csak normalis valaszokat
Én most rándítottam meg a vállam, szóval sok midnent nem tudok csinálni.
Ezért épp fordítok egy képregényt, ha megunom vagy gyk-re nézek fel, vagy folytatom a könyvet amit elkezdtem.
Én is csak ezt tudom javasolni, hogy keres valami elfoglaltságot.
A szobát mindig rendbe lehet tenni, sütni-főzni mindig lehet, olvasni is bármikor... Rajtad áll, hogy mit hozol ki a napból vagy csak várod, hátha valaki elszórakoztat...
28 N
Romantikus konyvet olvasok csak egy kis tarsasagra vagytam
Meg nem eretsegizem
nem vagyok kamu az igaz h egy paran ram irtak mar es mivel telon vagyok igy lassu vagyok
masztizni meg nem fogok
Nézz filmet/sorozatot.
Kicsit sportolj/edz.
Játssz valamivel.
Ha annyira unatkozol szerintem ráírhatsz bárkire, nem fognak megharagudni.
Manapság hogyan lehet unatkozni????
Csilliárd elfoglaltság van.
Én pl filmet nézek legtöbbször. Ha nem, akkor a hobbimmal foglalkozok. Ha azt se, akkor játszok a laptopomon. Ha azt se, akkor netezek. Ha azt se, akkor videókat nézek Youtube-on. Ha azt se, akkor elmegyek lőni az íjammal. Ha azt se, akkor könyvet olvasok. Ha azt se, akkor feljövök ide, és hülye kérdésekre válaszolok. Ha azt se, akkor a chat.hu-n írok olyanoknak, akik egy szia után leikszelnek. Ha azt se, akkor elmegyek futni. Ha azt se, akkor kajálok. Ha azt se, akkor alszok. Ha azt se, akkor festek. Ha azt se, akkor írok. Ha azt se, akkor a telefonomat babrálom. Ha azt se, akkor elmegyek vásárolni. Ha azt se, akkor kiverem a fa**om. Ha azt se, akkor megmentem a csíkosfejű nádiposzátákat.
Legyél már kicsit kreatív bazzeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!