Ha egy csávó négyszer is megcsókolt részegen, és órűkig csókolóztunk, akkor valamennyire biztos bejövök neki, vagy lehet csak a pia miatt?
Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 00:08
11/20 A kérdező kommentje:
miért volnék gáz?:D vagy nem nekem címezted ezt?:D
2015. jan. 22. 00:22
12/20 anonim válasza:
Nekem volt már buliban, hogy hajnalig csókolóztam egy sráccal, táncoltunk, simultunk, kérdezgetett rólam, minden. Hajnalban elkísért a villamos megállóig, megvárta velem a villamost, míg felszállok. Gondoltam csak elkéri a számom vagy ilyesmi. Erre csak simán elköszönt... :D
Szóval nem jelent semmit.
13/20 A kérdező kommentje:
Igen, először én is ezt gondoltam, hoyg nem jelent semmit, de utána megtörtént ugyanez még 3szor... :)
2015. jan. 22. 00:25
14/20 A kérdező kommentje:
ja és mi eleve ismertük egymást előtte is...
2015. jan. 22. 00:26
15/20 anonim válasza:
A kérdező csak részegekkel hág.
16/20 anonim válasza:
és azt tudja hogy a csávó valószínűleg azóta józan?
17/20 anonim válasza:
Mással is csókolózgat órákig, ráadásul többször? Esetleg te szoktál mással is csókolózni csak úgy bulikban órákig többször? Akár ismerőssel ... ?
Ha a válaszok nem-ek, akkor a kérdésedre ezzel ellentétes, igenleges a válasz.
18/20 A kérdező kommentje:
nem szokott tudtommal, mivel rajtam kívül kb senkinek nem jön be :DD nem épp egy jópasi a barátnőim szerint se... de nekem valamiért nagyon kellene:/
2015. jan. 22. 00:45
19/20 anonim válasza:
Egyénfüggő, nekem pl. van az a szint amikor még tudok menni és nagyjábólbeszélni de már nem látok :D Olyankor minden lányba szerelmes vagyok.
20/20 anonim válasza:
kicsit könnyűvérűnek tartalak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!