Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azért nem utasított el egyérte...

Azért nem utasított el egyértelműen, mert titkon akarna valamit talán a lány?

Figyelt kérdés

hát ez sem egy egyszerű történet lesz... elutasított egy lány, kétszer is, OK. Mindig ugyanazzal: most jó egyedül, most nem akar pasit, nem érzi a hiányát. Ez volt egy éve, azóta van másik pasija (nem annyira komoly, távkapcsolat), de: véletlenül találkozunk az utcán, teljesen ledermed, megszeppen, nem mosolyog, kicsit sűrűbben kezd el pislogni, hol a bal, hol a jobb szemembe fókuszál. Mindez nemegyszer történt már meg.

Buliban vagyunk "itt sosem láttalak még, hogyhogy itt vagy? Szilveszterkor hol leszel? XZ helyen, mire felcsillog a szeme "júj de jóóóó" - szintén volt, hogy nem voltam egy helyen, 500 ember volt, én nem voltam, és úgy kérdezte tőlem, hogy nem látott ott, fogok e oda járni?

Tehát marhára nem úgy viselkedik, mintha egy ellenszenves pasi lennék... esküszöm, talonban érzem magam.

Én mondjuk személy szerint nem hiszek abban, hogy pasiként nem fogad el, de amúgy meg hiányoznék... ebben nem hiszek.

Látjátok lányok, ezért kell egyértelmű nem-et mondani, nem melléfogásokat keresni azzal, hogy "most jó egyedül, most nem akarok senkit", mert mi is túl tudjuk kombinálni :)

2015. jan. 20. 20:29
 1/6 A kérdező kommentje:
+ még annyi, hogy tényleg próbáltam a nem-et kihúzni belőle, hogy akkor öljük meg a reményt, de továbbra is: most tutira nem lesz pasim
2015. jan. 20. 20:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Hányszor írod még ki ezt a kérdést?
2015. jan. 20. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még ő se tudja mit akar. A távkapcsolat csak kikészít.
2015. jan. 20. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
te mondanál egy csajnak olyat őszintén, hogy most nem akarsz barátnőt? aligha, csak nem akar megbántani, azért is van zavarban
2015. jan. 20. 20:33
 5/6 A kérdező kommentje:
de akkor meg miért csinál ilyeneket?
2015. jan. 20. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:

"hát ez sem egy egyszerű történet lesz... elutasított egy lány, kétszer is, OK. Mindig ugyanazzal: most jó egyedül, most nem akar pasit, nem érzi a hiányát."

Eddig olvastam el. Ez a duma mindig minden csajnál azt jelenti, hogy nem tetszel neki, és soha az életben nem jönne össze veled.

2015. jan. 20. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!