Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nagy hátrány ha egy srác vékony?

Nagy hátrány ha egy srác vékony?

Figyelt kérdés
Nincsenek rossz cuccaim többnyire zara meg new yorker DC. Nem vagyok igénytelen büdös meg ilyenek, olyan hajam van, hogy középen hosszabb és hátra oldalra van fésülve. Nem vagyok buta, BME-re járok. A lányok csak úgy elküldenek és annyi. 185 vagyok és 64 kiló kb. A kondi nem segített, nekem oda egy nagyon komplex kaja kéne a fejlődésért.
2015. jan. 20. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a komplex kaja, amire rá akarnak beszélni tényleg k urva drága. De azért ne szemetet egyél, legyen fehérje meg szénhidrát bőven a kajádban!
2015. jan. 20. 19:44
 12/14 anonim ***** válasza:

El kell gondolkodnod hogy ér-e annyit a csajozás, szeretnél-e szerelmes, boldog lenni, szeretnéd-e annyira az általad vágyott szerelmet, szexet, csókot, ölelést, intimitást, hogy pénzt költs rá és ne azt nézd hogy baromi drága lenne, hanem hogy megéri-e neked valójában és hogy mennyit vagy hajlandó tenni a sikerért.

Kérdező, én is olyan voltam mint te. 197 cm-hez 74 kg. Rohadt vékony karok, semmi váll, bordák kilógva. Tavaly év elején kezdtem el a testépítést komolyan véve edzeni. Most feljöttem 83 kg-ra, van vállam, nem látszanak a bordáim és már pl. a karjaimat sem szégyellem. Először lesz olyan nyár szerintem idén, 2015-ben majd, amikor szívesen fogok póló nélkül is mászkálni, mert nem szégyellem a testem.

A nőknél is meglátszik a változás. Nem is a már "hatalmas" izmaim vonzzák őket, de a változás nagyon sok extra önbizalmat hozott nekem, ami korábban nem volt. Novemberben lefeküdtem egy lánnyal és elvesztettem a szüzességem, most január elején pedig egy másik lánnyal, aki úgy néz ki a barátnőm lesz.

Szerintem csak egy hajszálnyira vagy te is az ilyenektől, csak hát ugye közvetve pénzt kéne költened rá.

2015. jan. 20. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:
a te magassagodhoz legalabb minimum 75-nek kell lenni. es az hulyeseg hogy nem segit semmi csak akarat kerdese en 183cm vagyok es 1 eve 55kg voltam vagod??? 55!!!! es most napi 3000 kaloria bevitellel+kondi 70 vagyok :D szoval hajraa :D (tomegnovelot szedjel minden fele keppen sokat segit hizasba,edzesbe)
2015. jan. 20. 20:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem ez a problema, ugy gondolkodsz, hogy " nincsenek rossz cuccaim"(...) "zara meg new yorker DC" (...) ne csak a kulsosegekre koncentralj hanem arra, hogy legyel szimpatikus az emberreknek
2015. jan. 20. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!