Nagy hátrány ha egy srác vékony?
El kell gondolkodnod hogy ér-e annyit a csajozás, szeretnél-e szerelmes, boldog lenni, szeretnéd-e annyira az általad vágyott szerelmet, szexet, csókot, ölelést, intimitást, hogy pénzt költs rá és ne azt nézd hogy baromi drága lenne, hanem hogy megéri-e neked valójában és hogy mennyit vagy hajlandó tenni a sikerért.
Kérdező, én is olyan voltam mint te. 197 cm-hez 74 kg. Rohadt vékony karok, semmi váll, bordák kilógva. Tavaly év elején kezdtem el a testépítést komolyan véve edzeni. Most feljöttem 83 kg-ra, van vállam, nem látszanak a bordáim és már pl. a karjaimat sem szégyellem. Először lesz olyan nyár szerintem idén, 2015-ben majd, amikor szívesen fogok póló nélkül is mászkálni, mert nem szégyellem a testem.
A nőknél is meglátszik a változás. Nem is a már "hatalmas" izmaim vonzzák őket, de a változás nagyon sok extra önbizalmat hozott nekem, ami korábban nem volt. Novemberben lefeküdtem egy lánnyal és elvesztettem a szüzességem, most január elején pedig egy másik lánnyal, aki úgy néz ki a barátnőm lesz.
Szerintem csak egy hajszálnyira vagy te is az ilyenektől, csak hát ugye közvetve pénzt kéne költened rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!