Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ezt miért csináljátok?

Lányok, ezt miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Nos szerelmes vagyok egy nőbe, (milyen meglepő :) ) és írtam neki születésnapjára Facebookon egy két mondatos köszöntést. Azóta számtalanszor fent volt már az oldalon, de még csak el sem olvasta. Mi ennek az oka? Miért nem tisztel meg annyival, hogy legalább elolvassa? Azért kérdezem itt, mert már más lányoknál is tapasztaltam effélét. Talán így név nélkül bevallják a Hölgyek az igazat. :) Egyébként mások köszöntésére sem reagált, semmi like vagy köszönöm.
2015. jan. 20. 05:13
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Mert facebookon mind az ezer ismerőse látja hogy szülinapja van és ráír muszájból is, lehet hogy nem ért a végére.

Gusztustalan egy dolog ez a facebook, főleg ha komoly jelentőséget kezdesz nyilvánítani annak hogy ki olvasott mit meg ki kit lájkolt.

2015. jan. 20. 05:21
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok lány, de egyetértek az előttem szólóval. Most őszintén: Mennyivel lennél boldogabb, ha a tiéd és az összes többi alá odamásol egy "köszi :)"-t, vagy szimplán belájkolná mindet?

Ha üzenni akarsz neki valamit akkor ne akkor tedd, mikor 21325123 más ember is ír neki, mert szüli- vagy névnapja van. Ha esetleg el is olvassa, akkor sem gondolkozik el rajta, ugyanis a berögződés miatt rögtön olvassa a következőt. Tízzel később meg már arra sem fog emlékezni hogy írtál neki, nemhogy arra, hogy mit.

2015. jan. 20. 05:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocs hogy nem valaszolok de erre felfigyeltem. Es ha privatban irok? Altalaban elsokent szoktam rairni amikor meg a facebook nem figyelmeztet. Vagy 2 hetig nem latom az uzim alatt hogy ,, Latta''
2015. jan. 20. 06:21
 4/10 anonim ***** válasza:

2 hétig? :O

Hááááát nem akarlak elkeseríteni, de azt már lehet "direkt nem látja" ???

2015. jan. 20. 06:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha el sem olvasta, akkor nem értem, hogyan gondolhatod, hogy direkt neked nem reagál!?

Ha csak ránézne, már olvasottként jelezné. Így nyilvánvalóan nem látta még, tehát ez nem ellened szól. Ne legyél már paranoiás.

Nem tudom, honnan veszed, hogy volt már fenn, hiszen ezt nem jelzi a facebook sehol. Ha esetleg postokra gondolsz, nos, sokszor automatikusan is tesz ki a facebook dolgokat, ha az ember nem tiltott le minden ilyesmi tevékenységet. Ettől még nem kellett fenn lennie.

Egyébként meg, ha van hatezer üzenete, és volt mondjuk két perce a gép előtt, akkor nyilván pont azért sem olvasta el, hogy ne legyen az, hogy olvasott az üzenet (ezt látja a másik), de nem köszönte meg. Én így szoktam. Ha sok üzenetem van, akkor olvasom csak el, amikor van is időm válaszolni. Ez nem biztos, hogy rögtön az első belépéskor van. Főleg nem egy szülinap környékén, amikor rengetegen írnak, de emellett az ember nyilván élőben is bulizik/elfoglaltabb.

29/N

2015. jan. 20. 06:39
 6/10 anonim ***** válasza:
12%

#5!

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.

2015. jan. 20. 06:58
 7/10 anonim ***** válasza:

"#5!

Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."

Mi van???

Mégis miért!??!?

2015. jan. 20. 07:03
 8/10 anonim válasza:

Facen az köszöntsön akivel valamikor jobban jóba voltam, de ma már csak ott tartjuk a kapcsolatot. Ha a barátom nem telefonon vagy min. sms-ben köszöntene én se bontanám fel és nem is írnék neki. Ha nem tudná előre lefixálni, hogy születésnapom környékén találkozunk akkor (távkapcsolatot kivéve) ott lenne a vége. Mi vagyok én? A 658.3929. "ismi"-je? Két hete nem bontotta fel az azt jelenti, hogy két hete nem is beszéltetek, vagy csak ezt nem bontja fel? Egyáltalán jártok, vagy "csak" szerelmes vagy.. mert ez elég fura kapcsolat, ha két hétig semmi.....

Amúgy ez a közös névnap köszöntés is a face egyik legszörnyűbb tiszteletlensége. Sose sérteném meg az ismerőseimet azzal, hogy 20 Andrást, Gábort vagy akárkit köszöntsek egyszerre.

2015. jan. 20. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:

Hogy legyen mit kérdezzél.

2015. jan. 20. 08:12
 10/10 anonim válasza:

talán nem facebookon kellene felköszöntened.

a facebook személytelen ilyen szempontból, akinek számítok az nem facen fog felköszönteni !

valószínűleg akibe szerelmes vagy nem egy csúnya csaj, és nem te vagy az egyetlen aki írt neki.

amúgyis mit vársz egy köszönömön kívül nnem válaszolna többet. . .

ne ezzel akatrd felszedni, h felköszöntötted a szülinapján !!!

2015. jan. 20. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!