Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hülye vagytok,...

Szerintetek hülye vagytok, hogy 20 éves srác létemre ráadásul 2015-ben hiszek az igaziban?

Figyelt kérdés
Én mindig ilyen romantikus gondolkodású emberke voltam.
2015. jan. 19. 16:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

10,pont úgy vagyok,mint te.

csak 23l :D

2015. jan. 19. 16:36
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem hülye,csak naiv. :D sokáig én is ezt hittem,aztán a valóság megmutatta,hogy felesleges ilyenekben hinni,mivel a mai világban a felszín számít csak...Szóval ha nem jó megjelenésűnek születtél férfiként,akkor lehúzhatod a rolót rendesen ilyen téren...

23/F

2015. jan. 19. 17:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát nézőpont kérdése. Én is ilyen vagyok, és ilyen is voltam, nagyon reménykedem benne, hogy valahol, van egy lány, akit nekem szán a sors, de egyre kevésbé hiszek benne. VISZONT adnék neked egy tanácsot, ha lehetőséged van megdugni, egy olyan csajt, aki egy kicsit is tetszik, akkor tedd meg. A lelkükkel nem kell foglalkozni, mert többségüknek nincs lelke és önmagukon kívül semmi nem érdekli őket.
2015. jan. 19. 17:18
 14/22 anonim ***** válasza:
25F
2015. jan. 19. 17:19
 15/22 anonim ***** válasza:
tévedsz 25f
2015. jan. 19. 17:47
 16/22 anonim ***** válasza:

"tévedsz 25f"

Lehet, de marhára nem azt tapasztalom, hogy a fiatal hölgyek érző, érzékeny, empátiával és mély lelkivilággal rendelkező lények lennének. Önimádat, az élvezetek hajszolása, a másik ember megalázása, a gátlástalanság, a hiúság, a közöny és a flegmaság az, amiket a fiatal nők esetében tapasztalok.

2015. jan. 19. 18:35
 17/22 anonim ***** válasza:
én is tapasztalok ilyet a pasiknál,főleg az utóbbi időben, főként ilyenekbe futok bele,dee kivétel is létezik max megtalálni nehezebb.:)
2015. jan. 19. 19:54
 18/22 anonim ***** válasza:

"én is tapasztalok ilyet a pasiknál,"

Ja, csak míg ez a pasik kb. felére igaz, addig a nőknek kb. a 90-95 százalékára. Ti azért futtok állandóan ilyenekbe, mert a kihaénnem, nagypofájú, melldöngető marhákat veszitek csak férfiszámba, pont a selejtes erkölcseitek miatt.

2015. jan. 19. 21:25
 19/22 anonim ***** válasza:

két kapcsolatom volt.

egy teljesen normális, megbízható korrektel,meg egy tipikus "nagypofájúval" ahogy írtad.

hát nem vagyok rá büszke, mik történtek ott,és,hogy milyen naív voltam, rossz döntés volt.:D de sokat tanultam belőle.ha más nem erre jó volt.

azért a nők nagy része normális pasit akar, nem egy kretént.

2015. jan. 19. 23:24
 20/22 anonim ***** válasza:

19-es.

Érdekes módon mégis ha körülnézek a világban,szinte mindenhol ilyen "gyökerekkel" vannak együtt a nők többsége.Akkor hogy is van ez? Akik meg normálisok tényleg,azoknak nincsen egyáltalán párja,és a legtöbbnek még nem is volt.Én is ilyesmi vagyok,és az ismerőseim is,mármint a normálisok közé tartozunk.

Ránk se hederítenek a nők,mintha ott sem lennénk,a bunkókkal meg kézen fogva sétálnak...

23/F

2015. jan. 19. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!