Szerintetek hülye vagytok, hogy 20 éves srác létemre ráadásul 2015-ben hiszek az igaziban?
10,pont úgy vagyok,mint te.
csak 23l :D
Nem hülye,csak naiv. :D sokáig én is ezt hittem,aztán a valóság megmutatta,hogy felesleges ilyenekben hinni,mivel a mai világban a felszín számít csak...Szóval ha nem jó megjelenésűnek születtél férfiként,akkor lehúzhatod a rolót rendesen ilyen téren...
23/F
"tévedsz 25f"
Lehet, de marhára nem azt tapasztalom, hogy a fiatal hölgyek érző, érzékeny, empátiával és mély lelkivilággal rendelkező lények lennének. Önimádat, az élvezetek hajszolása, a másik ember megalázása, a gátlástalanság, a hiúság, a közöny és a flegmaság az, amiket a fiatal nők esetében tapasztalok.
"én is tapasztalok ilyet a pasiknál,"
Ja, csak míg ez a pasik kb. felére igaz, addig a nőknek kb. a 90-95 százalékára. Ti azért futtok állandóan ilyenekbe, mert a kihaénnem, nagypofájú, melldöngető marhákat veszitek csak férfiszámba, pont a selejtes erkölcseitek miatt.
két kapcsolatom volt.
egy teljesen normális, megbízható korrektel,meg egy tipikus "nagypofájúval" ahogy írtad.
hát nem vagyok rá büszke, mik történtek ott,és,hogy milyen naív voltam, rossz döntés volt.:D de sokat tanultam belőle.ha más nem erre jó volt.
azért a nők nagy része normális pasit akar, nem egy kretént.
19-es.
Érdekes módon mégis ha körülnézek a világban,szinte mindenhol ilyen "gyökerekkel" vannak együtt a nők többsége.Akkor hogy is van ez? Akik meg normálisok tényleg,azoknak nincsen egyáltalán párja,és a legtöbbnek még nem is volt.Én is ilyesmi vagyok,és az ismerőseim is,mármint a normálisok közé tartozunk.
Ránk se hederítenek a nők,mintha ott sem lennénk,a bunkókkal meg kézen fogva sétálnak...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!