Lányok valaki szereti a mackó testalkatú fiúkat?
Ahha, szóval van remény (mármint nekem), nem lehetsz Te az egyedüli. :D
HAH! heh, én személyesen ismerek egy srácot,, hát csávót, tök mind1,, akinek konkrétan a barátnője, hááá hogy is fogalmazzak, messze átlépi a molett szó jelentését, és BEJÖN NEKI..... hát elvileg
de igen azért ahogy tapasztaltam, ettől még bejönnek neki a szexi vékonyka csajok,, de persze végeredményben vele van, pedig ez a nő már tényleg túl súlyos kategória, na szóval nem lehetetlen
Szeretem ha nagyobb darab, esetleg kis felesleggel is rendelkezhet.
Az meg ne hari, de nem igaz, hogy a nőknek nem fontos a személyiség.. fontos, csak nem külön a külsőtől...
Nekem kizárólag a duci pasik tetszenek. :D (más nem is kéne, aki vékony/szálkás kifejezetten taszít) Akiknek eddig mondtam egyik sem hallott még ilyenről csajtól, fordított helyzet több van. :D
Amúgy külső is számít, de a személyiség mégjobban. Ha valaki tetszene, de nem értenék szót vele, nem lenne értelme nemhogy kapcsolatnak, lehet még barátságnak sem. :D 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!