Szerintetek rossz/elítélendő vagy jó ahogy cselekszem és amit érzek?
Nemrégen találkoztam a lánnyal,akivel már 1 hónapja ismerkedek facebook-on. Kedves,normális,rendes lánynak tűnik. Ezt a találkozásunk is megerősítette. Csak...mikor belemerültünk a beszélgetésbe ő elmondta,hogy igazából biszexuális. Ez valójában meglepett. Kicsit rosszalltam a dolgot és nem értettem egyet ezzel az egésszel (persze ezt felé nem mutattam). Most még jobban belegondolva...nemigazán tetszik ez nekem. Olyasmi ez az érzés,mintha már csak azzal is "elárulna",hogy esetleg egy fiú tetszik meg neki. Már nagyon sok embertől hallottam,hogy a biszexuálisok hűtlenek és nem tudnak megmaradni egy partnernél. Ez az egész felkavaró volt a számomra. Szerintetek rosszul gondolom,netalán igazam van? Szerintetek ez után mit kéne tennem?
(Nem akarom őt csak azért megbántani mert "talán" ilyen tévhiteim vannak,de aggaszt valamennyire ez a dolog,de ezzel együtt az sem fer,hogy esélyt sem adok neki.) Mit tegyek?
Ez mind személytől függő. Benne van a pakliban hogy pasival csaljon meg, de ugyan úgy nővel is megcsalhat. Barátnőm is biszex és teljes mértékben meg bízom benne, mert tudom milyen ás alapból történtek olyan dolgok amiért rég szakíthatott volna.
Az mindegy szerintem hogy biszex vagy leszbikus, ha szeret nem fog elhagyni, megcsalni ha szeret téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!