Vonzom a beteg embereket?
23N vagyok és azt vettem észre, hogy vonzom a pszichésen beteg embereket... Eddig csak egy komolyabb kapcsolatom volt olyan sráccal aki normális volt, a többinek mind komoly problémái voltak... Öngyilkossági kísérletek, paranoi, skizofrénia, személyiségzavar, állandó hazudozás... Amióta ezeket viszonylag hamar felismerem, nyilván igyekszem menekülni, igy pl a legutóbbi sráccal is szakítottam néhány hét után mikor szembesültem vele hogy skizofrén tüneteket produkál. (beszeltem vele róla és nem akart elmenni dokihoz). Néhány hete is megismertem egy srácot, minden klasszul alakult, erre most derül ki hogy elég erősen paranoiás.
Komolyan, vonzom a bteg embereket?? Mit csináljak?
Én is így vagyok. Én meg a jellemtelen, depressziós, és szociopata alakokat vonzom. Lehet, hogy meg kell tanulnunk valamit, azért ismétlődnek ezen dolgok...
Mondjuk azt tudni kell, hogy néha úgy érzem, bennem is vannak depresszióra illetve szociopátiára emlékeztető vonások: Zsák a foltját?
A hasonló a hasonlót vonzza?
Amúgy MINDENKINEK van valami baja ilyen téren, csak sokan elnyomják vagy nem olyan probléma ami "könnyen kiszúrható".
beszélj ezzel a sráccal a dologról... Mond neki, hogy hova és kihez menjen orvosi segítségért.
Hol szoktál ismerkedni? Próbálj ki új helyeket, új társaságokat.
Lehet, hogy azért vonzod őket (és tényleg vonzod), mert benned is hasonlót látnak vagy azért, mert túl jó vagy, úgy érzik te tudsz nekik segíteni vagy bármit megtehetnek veled, nem tudnál ártani.
Én bűnözőket vagy lecsúszott pasikat fogok ki (ami először nem látszik rajtuk, de pár hónap alatt kiderül), pedig normálisan élek.
Hm szép az élet...
Legközeleb megondolod hogy a Föld-re gyere
Tudod miért?
Keress rá youtubon erre a hangos könyvre:
Csernus Imre - A férfi 04. Meleg kályha.
A nő egy ciprusi pasijáról beszél, a lényeg h ha nem is konkrét példán keresztül (itt a pasinak más baja van), de a nőn keresztül magadra ismerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!