Fiuk, lanyok kiprobaljuk?
Figyelt kérdés
Aki szeretne ismerkedni irja ide le korat nemet esetleg lakhelyet, es azt is irja le kiket keres, es igy lehet egymasnak irni :)
Nos? ;)
En 17 eves fiu vagyok es 15-16 eves lanyok levelet varom engem is lehet privatban keresni :)
2015. jan. 17. 18:07
2/24 anonim válasza:
15F vagyok 14-16 eves lanyok irjanak budapestrol ha akarnak:D ne ilyen emos rockos darkos csajok
3/24 anonim válasza:
Hát... Legyen.
Csak ne pedomacik írjanak. :D
14/L
4/24 anonim válasza:
Sok szerencsét, lesz úgy kb 1-2 lány 10 fiúra :DD Amúgy meg mi bajod a rockos lányokkal? Általában nőiesebbek meg belül is értékesebbek mint a "nagyközönség".
5/24 anonim válasza:
Semmi bajom veluk csak nem az en izlesvilagom:)
6/24 anonim válasza:
21,F
17-22 éves lányokat keresek :)
7/24 anonim válasza:
gyk, a legjobb ingyenes társkereső:D
8/24 anonim válasza:
Nem veszthetek sokat. 15/f, 13-15 éves lányokat keresnék, Somogy megyéből lehetőleg :)
9/24 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, ebből mi sül ki. :D
15/L vagyok és úgy nagyjából bárkivel szívesen beszélgetek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!