Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha van valakije miért akar...

Ha van valakije miért akar ismerkedni?

Figyelt kérdés
Voltam egy közösségi sporton (nem nevezem nevén elég sokan voltunk) Egy lány oda jött és elkezdett bókolgatni, hogy milyen jól csinálom(sportot stb-t).. Beszélgettünk, elérhetőséget cseréltünk és most látom, hogy kapcsolatban van(úgy tűnt, mintha akarna valamit) Miért akar ismerkedni? Tényleg mintha többet akart volna, mint barátság..
2015. jan. 17. 17:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert a mostani kapcsolata szar és akar egy másikat mielőtt kilépne az egyikből.
2015. jan. 17. 18:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Képek alapján kb nyártól vannak együtt a srácot látásból ismerem...
2015. jan. 17. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugye, milyen nehéz ezt elmondani neki?:

"Nézd, látom Facebook-on, hogy neked van valakid, ennek ellenére én úgy érzem, hogy többet is akarsz tőlem barátságnál, mivel bókoltál nekem. Szeretném, ha nyílt lapokkal játszanánk, ugyanis nem szeretem a bizonytalanságot. Szeretném, ha elmondanád, mi a szándékod velem, miért akarsz engem megismerni."

21/L

2015. jan. 17. 18:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Bejelölt fb-on és utána vettem észre, sajnos nem azzal töltöm az időmet :)

2015. jan. 17. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Varietas delectat.
2015. jan. 17. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
ja, mert a nyílt lapokra általában úgy pozitívan viselkedtek. ilyenkor megy a tagadás, kamu szöveg, lerázás stb...igen, általánosítás. még mielőtt kötekedne vki és nem, nem csupán saját tapasztalataimról beszélek és ne is tekintsétek ezt hisztinek részemről, kösz.
2015. jan. 17. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Sose árt, ha van olyan ismerősöd, akivel jól kijössz, mégha nem is akarod megdugni. Nincs egy szám, ami fölött nem lehet több ismerősöd, egy új mindig jól jön, persze mondom ezt általánosan. :) Te esetedben arra tudok még gondolni, hogy több vasat kell tartani a tűzbe...
2015. jan. 17. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!