Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mással is előfordult már?...

Mással is előfordult már? Hányszor?

Figyelt kérdés

Minek neveznétek?

24 éves férfi vagyok, sok lány megtetszett már, de ritkán mondom, hogy "ő kell nekem!" Eddig életemben hatszor mondtam, és az az érdekes, hogy mind a hat alkalomkor a lány elkezdte adni a jeleket, hogy szólítsam meg, de volt olyan is, aki ő maga szólított meg utána. Rögtön amikor észreveszem és magamban megjegyzem, hogy "ő kell nekem" még szemkontaktus se meg mosoly se volt részemről, kisugárzásom se változik, testmozgásom se, de elkezdik produkálni magukat, hogy vegyem észre. Tudom, hogy a hat nem reprezentatív mennyiség, szóval minek lehetne ezt nevezni? Szerencse? vagy ez a vonzás törvénye? Ti hisztek abban? Esetleg ennyire erős a kémia köztünk, hogy megérezzük? Veletek előfordult már ilyen?

2015. jan. 17. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de örülj neki!:))

Ez nagy mázli.

2015. jan. 17. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Örülnék, ha ez így lenne. :D
2015. jan. 17. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen,volt már ilyen. 3x :)
2015. jan. 19. 04:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!