Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért tekintenek másképp egy...

Miért tekintenek másképp egy ducibb/teltebb/kövérebb lányra?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt tapasztalom, hogy akinek egy kis súlyfölöslege van, az máris mehet a süllyesztőbe. Fiúk, tudom, hogy van akinél ez nem így van, csupán kíváncsi lennék néhányotok véleményére!:)

2015. jan. 17. 00:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"ők elvarjak a maximalis toleranciat de nekik csak a szalkas izomzatű fiuk tetszenek.."

Sok lánynál tapasztaltam én is, a mondat első felét. A másodikat már kevésbé.:)

Én nem maximális toleranciát várok el, hanem minimálisat, és azt se kapom meg. Sokszor baráti társaságból SEM.

2015. jan. 17. 01:07
 12/14 anonim ***** válasza:

itt a "semmi" fejezetben kifejti az író bővebben-

[link]

2015. jan. 17. 01:10
 13/14 anonim ***** válasza:
66%

Én nekem azért mert annyit várok el tőlük mint magamtól.

Ha én képes vagyok eljárni sportolni heti min. 3x akkor ő is tegye meg. Ha a lustaság miatt kövér akkor miért nézzek rá másképp?

Az meg a másik hogy ők is felvesznek olyan ruhákat mint a tényleg formás lányok pedig rajtuk kidobja a formátlanságot.

(cicanadrágot nézz meg egy formás lányon és egy kövéren a különbség hatalmas)

2015. jan. 17. 09:46
 14/14 anonim ***** válasza:
egy duci/husi csajjal próbálkoztam ő elég kemény/feszes testű volt,ez mindenképpen előnyére vált. tehát,nem mehet a sülyesztőbe attól,hogy van rajta anyag de nagyon nem mindegy,hogy az milyen minőségben van ott.
2015. jan. 21. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!