Miért tekintenek másképp egy ducibb/teltebb/kövérebb lányra?
Figyelt kérdés
Folyamatosan azt tapasztalom, hogy akinek egy kis súlyfölöslege van, az máris mehet a süllyesztőbe. Fiúk, tudom, hogy van akinél ez nem így van, csupán kíváncsi lennék néhányotok véleményére!:)2015. jan. 17. 00:28
11/14 A kérdező kommentje:
"ők elvarjak a maximalis toleranciat de nekik csak a szalkas izomzatű fiuk tetszenek.."
Sok lánynál tapasztaltam én is, a mondat első felét. A másodikat már kevésbé.:)
Én nem maximális toleranciát várok el, hanem minimálisat, és azt se kapom meg. Sokszor baráti társaságból SEM.
2015. jan. 17. 01:07
12/14 anonim válasza:
itt a "semmi" fejezetben kifejti az író bővebben-
13/14 anonim válasza:
Én nekem azért mert annyit várok el tőlük mint magamtól.
Ha én képes vagyok eljárni sportolni heti min. 3x akkor ő is tegye meg. Ha a lustaság miatt kövér akkor miért nézzek rá másképp?
Az meg a másik hogy ők is felvesznek olyan ruhákat mint a tényleg formás lányok pedig rajtuk kidobja a formátlanságot.
(cicanadrágot nézz meg egy formás lányon és egy kövéren a különbség hatalmas)
14/14 anonim válasza:
egy duci/husi csajjal próbálkoztam ő elég kemény/feszes testű volt,ez mindenképpen előnyére vált. tehát,nem mehet a sülyesztőbe attól,hogy van rajta anyag de nagyon nem mindegy,hogy az milyen minőségben van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!