Van itt olyan, aki elszalasztotta a nagy szerelmét, mert zavarában nemet mondott neki?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 21:56
2/4 bandi6891 válasza:
én az igen szót hírből sem ismerem.No és nem is zavar
3/4 anonim válasza:
Hát nem szalasztottam el vele csak elhalasztottam a lehetőséget, viszont azt később elcsesztem. Mármint megkérdezte egyik barátnője hogy járnék-e a lánnyal én meg mondtam hogy hát ki tudja talán. Utána a lány nagyon furán viselkedett és ezért mondtam hogy csa kvicceltem már tetszik valaki. Ezzel nem volt gond, viszont később sem jöttem rá hogy ő is szeretne tőlem valamit :/
4/4 anonim válasza:
Én 5 éve szüntelenűl, az életemnél is jobban szeretek egy lányt. Mikor ő szerelmes volt belém még éretlen voltam, nem tudtam mit kezdeni vele és elszalasztottam, ő tovább lépett. Ahogy kezdtem beérni rájöttem mit tettem, mit veszítettem. Nagyon méllyen érintett ez engem, korházba is kerültem a stressztől. 3 év telt el azóta, mai napig vannak szívproblémáim. Van mikor 2-3 napig róla álmodok. 5 év alatt nem telt el úgy nap, hogy ne gondolnék rá. Ő lett volna az első barátnőm. Azóta se voltam senkivel, egyszerüen nem találtam hozzá csak egy kicsit is hasonlót. Ma már nem próbálkoznék be nála. Felnött, nagyfiúk iránt érdeklődik már akik vagányak, életre valóak. Nem ő az első nagy szerelmem, csak ő az eggyetlen igazi. Már a vele eggyütt töltött pillanatokért megérte élni. 3 éve nem láttam, nem találkoztunk, de gyűlölöm magam, hogy elszalasztottam életem legfontosabb ajándékát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!