Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudnék a közelébe férkőzni?

Hogy tudnék a közelébe férkőzni?

Figyelt kérdés

Egy 19 éves lány vagyok, még tanuló.

Minden nap szoktam sétálgatni a városban és pár hete, észrevettem egy helyet, ahol kopasz, bakancsos, kabátos srácok "bandáznak". Olyan 14-20 évesig vannak ott fiúk.

Észre vettem egy nagyon vonzó, helyes fiút közülük. Talán ő lehet a legidősebb. Nem hagyott nyugodni a gondolat, ezért haza jöttem és rákerestem az ilyen tulajdonsággal rendelkező emberekre, elvégre nem szoktak az emberek ugyan olyan ruhában, ugyan olyan kinézettel gyülekezni és beszélgetni 15-20an.

Megtaláltam, hogy mik ők. A Skinheadek.

Utánuk keresgéltem, videókat néztem, bele hallgattam a zenéjükbe és észrevettem, hogy elég nagy rasszistákról van szó, ami nekem annyira nem pálya, de nem tudom hogy mit csináljak, mert így első látásra bele szerettem a fiúba. Már hetek óta minden nap kijárok oda, leülök egy padra és messziről bámulom őket. Egész nap csak ő jár a fejemben. Nem tudom, hogy hogy tudnék közeledni hozzá.. hogy lenne érdemes oda menni megismerkedni. Kicsit félek is.. így oda menni a semmiből egy 20 fős kopasz, bakancsos társasághoz. Valaki tudna segíteni, vagy tanácsot adni? Fiúk és lányok véleményét is egyaránt meghallgatom.

Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm.

Még ha valaki jobban ismeri őket, tudna mesélni egy kicsit itt válaszban? Azt is megköszönném.

2015. jan. 16. 21:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát egész jó elképzelés kérdező,, bár nem feltétlen nevetnének ki, bár tekintve a sok fiatalt meglehet,,

de leginkább a te [feltételezhetően] nála gyengébb jellemed kizárt hogy őt bármilyen irányba egyáltalán elmozdítaná, leginkább ő téged. Aztán te is punk fél oldalt lenyírt hajú tetovált csaj leszel,, ja hát ez se valószínű.

2015. jan. 17. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha roma vagy izraelita nációhoz tartozol, nem csak a szíved fogja összetörni!
2015. jan. 28. 08:10
 13/14 anonim válasza:
Szia :) lehet, hogy már késői a válasz de, remélem olvasod. 19 éves lány vagyok, nem mondanám magam skinheadnek, de rengeteg skinheadet ismerek, többek között a párom is az. Elolvastam a kommenteket, és megértem, hogy sokan mért mondanak róluk rosszakat, én is ismerek sok olyat aki tényleg hülye és közönséges, de sok olyat is aki nagyon kedves és nagyon normális. Attól még, hogy van egy adott politikai beállítottságuk és egy adott öltözködési stílusuk, még nem kell egyből rossz embernek elkönyvelni őket. Tényleg elképzelhető az, hogy az a fiú értelmes, kedves és normális, úgyhogy szerintem csak az, hogy skinhead ne tartson vissza attól, hogy megismerkedj vele. Sajnos arra nem tudok tippeket adni, hogy hogy menj oda hozzá, mert nem ismerem a pontos körülményeket, meg én se vagyok túl jó ismerkedésben, de ha gondolod esetleg írj privátban és ötletelhetünk :)
2015. febr. 24. 15:52
 14/14 anonim válasza:
ajánlom neked a Lenn az egri pinceklubban című számot,ebből minden kiderül
2015. febr. 25. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!