32éves 180cm 117kg europabajnok erőemelő strongman amatör magyar bajnok vagyok. Miért nem találok vékony csajt?
Figyelt kérdés
azt hiszitek hogy bántanálak meg ilyen hülységek?? :)))2015. jan. 15. 01:06
1/28 anonim válasza:
Hogy érted azt, hogy nem találsz vékony csajt?
Mér' csak ducik nyomulnak, vagy mi?
26/N
2/28 anonim válasza:
Bújtatják őket előled vagy mi?:D
3/28 A kérdező kommentje:
a vékonyabb lányok mind azt irják hogy félelmetes vagyok:)) de ez hülyeség... az lehet az oka hogy az 50kgos sp féle kisfiuk a divat és az ideál.
2015. jan. 15. 01:11
4/28 anonim válasza:
talán ha nem lennél iylen nagyképű :D
5/28 anonim válasza:
gondolom te is 100 kilós strongmanként jöttél ki anyádból, hogy így szidod aki 50 kiló... tudod nem mindenkinek partner az anyja hogy tizenéves korában csirkemellel meg rizzsel tápolja naphosszat
6/28 anonim válasza:
Én meg szőke, 160 cm 40 kg, F-es mellekkel, segg implantátummal, lapos hassal, hosszú lábakkal, és csodás kék szemekkel.
Nah jó, felébredünk végre mindketten?
7/28 anonim válasza:
Mi az, hogy írják? Ma már kiment a divatból a beszélgetés?:D
8/28 anonim válasza:
Igen, inkább az egóval van gond...hogy az is nagyra nőtt...azt meg annyira nem csípi senki...
9/28 A kérdező kommentje:
dehogy vok:)))) egy d.g.d. f...vok csak a tömegböl:) azért irtam hogy igy hátha könyebben érthető vagy nem tudom.
2015. jan. 15. 01:16
10/28 anonim válasza:
most az izomtól vagy a zsírtól vagy 117 kg? Mert az a nem mindegy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!