Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kerülik a nők a testepit...

Miért kerülik a nők a testepitoket?

Figyelt kérdés
Ennyire divat lenne manapság a szinte mar nőies izomzattal rendelkező "férfi"? Ti mit gondoltok? Elrettentő például egy 190 cm magas es 120-125 kg-s jó fizikumu férfi a nők szamara?

2015. jan. 15. 00:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Az a gyerek gyúras nelkül is barom lenne.

Nyers tojas..jezusom.

2015. jan. 15. 00:39
 12/22 anonim ***** válasza:

# 5 "Illetve nem is vagyok olyan szép hogy megfeleljek egy ilyen férfi elvárásainak"

Oké, szóval itt az igazi ok.

2015. jan. 15. 00:46
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket. Érdekes olvasni őket. :)
2015. jan. 15. 00:46
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Pont azért mert olyanok mint te.. Aki nem gyúr az már rögtön idézőjeles férfi.. A legtöbb testépítő pont ilyen sekélyes. Aki nem izmos az már kis b..zi, és az izmos kartól azt várják hogy az ágyukba dőljön minden nő.

(akinek nem inge)

2015. jan. 15. 00:47
 15/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ha rosszul fogalmaztam. Az idézőjeles férfi alatt a nőies kinézetű férfiakat értem.
2015. jan. 15. 00:54
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

hehe feljöttem nevetni gyakorira . na de szeretek kommentelni is néha ,ha unatkozok. Mivel érint a téma engem is(lány 20 járok kondiba) ezért kifejtem :D

Nem mindegy milyen testépítőről beszélünk? Szteroidos ,nagy darab,versenyző? Nos az szerintem elég gusztustalan. Tudod miért? természetellenes ! Hányingerkeltő ,és igen ott a sztereotípiai is ami nem is olyan nagy hülyeség, hogy butácskák .. és igen általában kompenzálás van a dologban,vagy a farkát vagy az anyagi helyzetét,vagy az eszét stb...

Aztán ott vannak a szálkás nagyobb izomtömegű pasik,na az az a kategória amire azt mondja az ember lánya,hogy waú ,de jól néz ki.Rá gondolunk úgy ,mint akinek hatlmas elvárásai vannak és meglepődünk ha velünk szóba áll,és rettegünk ,hogy elvárja,hogy mi is "tökéletesek" legyünk.

Van a sima sportos,tőlük senki nem fél,sőt kifejezetten kedvelik,szeretik.Vannak az átlagosak őket is mindenki szereti.Van az átlagtól kicsit pocakosabb velük sincs probléma. A vékonyabb már inkább a tízen éves korosztály preferálja.

Ja és van az a szteroidos aki a kúra után elhízik rendesen,van rajta izom is persze,de háj is bőven,naaa ők aztán tényleg elképesztően gusztustalanok. Ne csodálkozz,ha menekülnek a nők :O

2015. jan. 15. 00:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Testépítőket jólenne különválasztani kokszosra és nem kokszosra, előbbiek nagyrésze valóban ostoba, utóbbiakra viszont nem mondanám, sőt.
2015. jan. 15. 01:28
 18/22 anonim ***** válasza:

Egy jó barátom kondizik, elég izmos, nagydarab, és szerintem intelligens, jókat lehet vele beszélgetni, nem mind buták :D

Viszont nagyon nem jön be az a testalkat. Nekem a magas vékony fiúk tetszettek mindig is. :) Ízlések és pofonok, de sose hallottam még kondist arra panaszkodni, hogy nem jön be a csajoknak :D

2015. jan. 15. 01:34
 19/22 anonim ***** válasza:
Kerülik? El vagy te tévedve!
2015. jan. 15. 08:18
 20/22 anonim ***** válasza:

Agresszivitást sugároz az izmos férfi test? Hm..ezt meg én nem fogom megérteni soha.. Én nőként mondom, hogy imádom az izmos férfiakat, semmiképp sem tudnám őket visszataszítónak találni, bár gondolom közrejátszik az is, hogy én sem vagyok teljesen laikus a témában.

Az egészen biztos, hogy én sem értem a nőket.. :)

2015. jan. 15. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!