Punk, rocker, emo fiúk, ismerkedni?
Figyelt kérdés
19L, Budapest
Légyszi írjatok privátot és küldjetek magatokról képet, mert nyilván az utcán se mész oda egy 60 éves mamához ismerkedni, szóval az ilyen félreértések elkerülése végett. :D
2015. jan. 14. 22:49
11/22 anonim válasza:
ha nem csak a hajad barna hanem a szemed is akkor ideál vagy :D
12/22 A kérdező kommentje:
szőke vagyok és kék a szemem szóval ez van :D
2015. jan. 14. 23:04
13/22 anonim válasza:
Jaaa, hogy te csak az öltözködésre érted? (Azaz a legegyértelműbb divatmajmolókat keresed.)
14/22 anonim válasza:
A három verzió közül bármelyik érdekel, vagy csak olyanok, akik egyszerre emósok, punkok és rockerek?
15/22 A kérdező kommentje:
egyszerre nehezen lehet, szóval igazából bármelyik. és nem, nem akarok divatmajommal járni, mert akkor magammal hordok egy posztert inkább...
2015. jan. 14. 23:09
16/22 anonim válasza:
Pedig már azt hittem te vagy a zöld hajú lány...
Ha írsz magadról valamit, akkor talán lehet róla szó!
17/22 anonim válasza:
Pedig romantikus lett volna :(
Együtt voltunk estig, egész nap csak szédelegtem, gondolkodtam meddig kellenem még várnom, hogy megkérdezzem..lennél-e a barátnőm....
19/22 anonim válasza:
...Nem tudom, hogy vársz-e rám, csillagfényes éjszakán,
örülnél-e akkor nekem...
20/22 anonim válasza:
Ugye gondolsz néha rám?
Csillagfényes éjszakán,
Mikor nyugszik minden szépen, csendesen csak a honvéd nem pihen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!