Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnak itt egymásra...

Hogyan tudnak itt egymásra találni a nők és a férfiak, csupán egy teljesen egyszerű szexrandi erejére is?

Figyelt kérdés

Tehát... neten randi megbeszélés, időpont, helyszín fixálása. Találkozás, beszélgetésbe elegyedés, esetleg elhívás valahová, egy pizzára, egy vacsorára (vagy ez már túl gavallér?), és a randi vége felé a nő megkérdezi, hogy "na, akkor most dugunk-e?" :D Vagy egy "van-e nálad gumi" kérdéssel utalgatnak?

Vagy a személyes találkozás első pillanatában rögtön smárolás, bugyiba nyúlás, és a dugványozás azonnali lokalizálása? :D

Egyáltalán e között a rengeteg látens homokos troll (azaz a nőket mímelő elmeroggyantak) között hogy lehet mégis kiszűrni a valódi nőket? :D

Vagy hogy megy ez? Előre le van beszélve, hogy dugattyúzás lesz?

2015. jan. 14. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Érdekelne a titok, igaz? :D
2015. jan. 14. 22:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom, de az elmúlt hónapok során kaptam három olyan levelet, el kellett gondolkodjak azon, hogy vagy ennyire primitívek egyes nők, vagy csak a szokásos ratyi trollok próbálkoznak, bár szerintem inkább utóbbi.

Az egyik levél úgy ahogy még vallott némi intelligenciára, a második küldött egy bikinis fotót, és hozzáfűzte, hogy "ezt a testet megb#sznám-e", a harmadik meg konkrétan képért könyörgött, és kijelentette, hogyha kép alapján rokonszenves vagyok neki, akkor durr bele, mehet a menet.

Ilyen nők szerintem nem léteznek, mármint léteznek, de nem itt.

2015. jan. 14. 22:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon titkolózik itt mindenki, szerintem akik hangoztatják, hogy a fél GYK-t végigkúrták, azok ki sem mernek mozdulni a szobájukból... :D
2015. jan. 14. 22:35
 4/4 anonim válasza:

Kecsón nehéz szexrandizni mert szerintem kicsi a város és félnek a nők a megbélyegzéstől.

Jegyezzétek meg! Az a k.r.v. akinek fizetsz...a többi nő csupán szereti a szexet.

A randi menete egyszerű.

Kinyögitek egymásnak mit akartok...csak szex...akkor dumcsi és személyes találka ahol kiderül hogy élőben is bejön e...aztán gyorsan szobára mert ugye az a randi lényege...

Nálam igy volt...csak szerintem egy nagy városban hamarabb össze jön egy ilyen izgalmas kis találka...

Könnyebb ismeretlennek maradni.

29/F

2016. okt. 12. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!