Aszexuális pasi van itt, aki szeretne ismizni egy szintén aszexuális lánnyal?
Figyelt kérdés
19l2015. jan. 14. 20:27
11/17 anonim válasza:
Az aszexualitás a nemi érdeklődés maradéktalan hiányát jelenti, az aszexuális ember elutasítja a testiséget.
Sajnos kevés aszex van :(
Férfiakból kevesebb van mint nőből.
Én elfogadom a másságot,mert senki sem tehet róla.
Minden jót kívánok!
12/17 anonim válasza:
Az aszexualitás nem betegség...
13/17 anonim válasza:
Akkor mégis, mi?
Nem fertőző betegség, persze. De attól még betegség.
14/17 anonim válasza:
Mégis miért lenne betegség? :D A homoszexualitás sem az, az ember nem tehet arról, ahogy születik. Neked minden betegség ami elüt az átlagostól? Vagy ami tőled különbözik? Mindenesetre nem kívánok erről vitatkozni, gondolj, amit akarsz.
15/17 anonim válasza:
Jó, akkor a rák sem betegség.
Az aszexualitás egy defektus, mert funkciók hiányoznak ilyenkor az emberből.
A homoszexualitás viszont nem defektus, hiszen minden megvan, csak irányt tévesztett.
16/17 anonim válasza:
Aszex 32 èves pasi vagyok.
Aszex nővel ismerkednèk.
17/17 anonim válasza:
Én nem értem. Ha egyszer aszexuális vagy minek akarsz ismerkedni? Én is aszexuális vagyok és nem érdekel egyik nem sem! Sem szexuálisan sem mentálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!