Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem szégyelli magát az ilyen...

Nem szégyelli magát az ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Egy éve randiztunk párszor. Utána eltűnt. Majd felkeresett, hogy bocsánatot kér, szeretne jobban megismerni, megbánta hogy olyan volt akkor. Találkoztok vele újra, jól érzitek magatokat, vibrál a levegő köztetek, és a második randi után eltűnik megint.
2015. jan. 14. 14:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha annyira szeretne jobban megismerni akkor biztos,hogy keresne,és nem tűnne el..

Valami tényleg nagyon stimmel.

Néha mikor eszébe jutsz,vagy nem jön össze a másik csajjal akkor elővesz.Másra nem tudok gondolni.

2015. jan. 14. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg volt neki vagy van neki valaki még rajtad kívül. Ha az nem jön össze akkor téged keres. Másra nem lehet gondolni. Valamelyik pasin nem látszik elsőre ,hogy tapló.
2015. jan. 14. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:

OFF

Nahát-nahát, hová lett a kommentem? :o Pedig semmi sértő nem volt benne... :(

ON

2015. jan. 14. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:

nők is csinálnak ilyet nem? Mármint minden jól megy, aztán letilt, nem válaszol...

igazából nekem volt már ilyen, valahogy bejött egy nő, de mégsem léptem, mert fejben volt vele valami gond. Nemis gondoltam rá. Aztán egy év után előkerült, és mostmár mindent megadnék neki...

2015. jan. 14. 14:48
 15/15 anonim válasza:
Kaptárban volt:)
2015. jan. 14. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!