Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy fiú aki olyan mint...

Van egy fiú aki olyan mint amilyet elképzeltem számomra a tökély, csakhát khm.5 évvel idősebb mit tegyek hogy észre vegyen?

Figyelt kérdés

Igazából ő a báttyám haverja és hát néha nálunk van sajnos elég ritkán de ami feltűnt hogyha neki akarok tetszeni 100%-ig önmagamat akarom adni

Egysze mikor nálunk volt rámkacsintott én meg elolvadtam nyilván ilyen haverom húgás kacsintás colt... szallagavatón meg ránéztem ő is rám és egymásra mosolyogtunk én elnéztem és utána egy pár másodperc múlva megint ránéztem és még mindíg nézett..Jajj ha ezeket nem csinálná talán képes lennék lemondani rola de igy?! Ja és ráadásul barátnője is van. Instagrammon meg nem követ vissza :/

2015. jan. 13. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:

"Instagrammon meg nem követ vissza :/"

Ez tényleg nagyon fontos információ... :D Hány éves vagy? Nagyon fiatalnak tűnsz, így sok lesz azaz 5 év... Meg hát bnőne is van :)

2015. jan. 13. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Világrengető probléma, hogy nem követ instán. De beszélj vele sokat, aztán lesz ami lesz
2015. jan. 13. 22:26
 3/5 anonim válasza:

Nagyon sajnállak, velem is hasonló történt. De én éppen most adtam fel. Nem akarlak elkereseríteni, de hát az baj, hogy barátnője is van. Ha meg még a bátyád haverja is, még nehezebb. :(

Ti hány évesek vagytok?

2015. jan. 13. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Ennek függvényében nem mindegy, mennyi az az 5 év korkülönbség... de az írásod alapján te lehetsz 13, ő meg 18 (ha már a szalagavató is szóba került). Így sok az 5 év. Ha meg barátnője is van, akkor végképp hagyjad.
2015. jan. 13. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:

Remélem következő életemben én is ilyennek születek, mint akiről szó van. Mi mást kívánhat még egy férfi az életben, minthogy a kiscsajok belehabarodjanak. :D

Am ne éld bele magad nagyon, főleg, ha barátnője is van. Maximum felpróbálna egyszer-kétszer. Attól függ mennyire hőséges a barátnőjéhez.

2015. jan. 13. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!