13-15 éves Pesti fiúk?
Figyelt kérdés
13 éves, 170 cm magas, egyenes barna hajú és barna szemű lány vagyok, karcsú alkattal. Hetente négyszer edzek, egyszer pedig előkészítőre járok, képzőművésznek tanulok. Minden hülyeségben benne vagyok, mások szerint vicces lany vagyok. Szeretek festeni, bulizni, főzni. Egy pasi van fontos nekem, hogy legyen őszinte, romantikus, és lehessen vele összebújni. Hétfőn és kedden a Kelenföldin tudnák találkozni 2-5 között. Instagram: @catsy_la_momohana itt találsz képeket vagy e-mailben is szívesen küldök! Kérlek ne offoljatok, koszi!2015. jan. 13. 20:37
1/7 Unpredictable válasza:
Bárcsak idősebb lennél...
Na mindegy.
3/7 anonim válasza:
te aztán tényleg komolyan gondolod :D
4/7 anonim válasza:
nem tudtam hogy tarskereso lett a gyk bol :D
5/7 anonim válasza:
Vállalkozásban nem gondolkoztál? Én meg fizetem az alkalmazottaim.
7/7 anonim válasza:
Hello :) ha esetleg még aktív a kérdés akkor írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!