Mit tegyek, ha nem merek lányokkal ismerkedni, mert túl unalmas az életem, és félek, hogy ez kiderül?
Mindent el lehet adni!
Bár nekem se sikerült még eddig, de hiszek benne! :)
Tedd izgalmasabbá az életedet.
1. Legyél világlátott és utazz. Akár belföldön is. Én csóró egyetemistaként szoktam jó néhány városba járni minden évben, ahol haverjaim élnek (albérlet, szülők lakása, nyaraló, bármi). Mindig tudok arról mesélni hogy hol voltam.
2. Legyenek érdekes hobbijaid, amikről beszélhetsz. Biztos vannak dolgok, amiket mindig kiakartál próbálni.
3. Olvass sokat. (De non-fiction könyveket!) Ha sokat olvasol, sok érdekes dolgot tudsz majd mondani.
4. Kezdj bele valamilyen sportba és valamilyen hangszeren való játszás megtanulásába.
5. A hétköznapokban is járj el sokat otthonról. Ne csak a suli/munkahely és otthon között ingázz. Napi szinten járj be a városba és járj helyekre ahol emberek vannak, akár egyedül, akár társaságban.
6. Hagyd abba az olyan non produktív tevékenységeket, mint a tévézés, internetezés, filmezés/sorozatozás, számítógépes játékokkal való játszás.
1, ne félj, mert nem harapnak!
2, csinálj izgalmas dolgokat, persze csak ha van hozzá kedved,
3, jól kell előadnod magad. nem feltétlenül kell mindig igazat mondani egy lánynak :D
Nekem is b**aszottul unalmasak és monotonok a napjaim, már évek óta. De nem igazán zavarta ez a nőket.
A legtöbb haverom, barátom már házas vagy gyereke van, és nem érnek úgy rá. Sokan elköltöztek haverok sincsenek.
Azaz semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!