Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tolakodás lenne odaülni a...

Tolakodás lenne odaülni a lány mellé, és beszélgetni vele?

Figyelt kérdés
Az egyik könyvtárban, ahová járni szoktam, nemrég megjelent egy lány, a múltkor már láttam, és annyit tudtam hogy felvették oda közmunkára dolgozni. Legutóbb egy asztalnál ült, és ott írogatott valamit, levette a könyveket a polcról, megint írt, visszavitte a könyveket stb. Amikor visszafelé ment, útban voltam, így poénból oldalra ugrottam, ő meg elmosolyodott. Aztán kérdeztem tőle, hogy neki kell-e rendbe tennie a könyvtárat, és azt válaszolta, hogy közmunkán van. Nem tudom, legközelebb hogyan vegyem fel vele a kontaktust, meg hogy bejönnék-e neki, vagy hogy mit mondjak/kérdezzek. Lányok, ti hogyan élnétek meg, ha így odaülne mellétek egy srác? Köszi a válaszokat.

2015. jan. 12. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól. Nem lenne tolakodás. Érdeklődj felőle. Következő alkalommal bókolgass és így tovább. :)
2015. jan. 12. 21:53
 2/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj meg tőle segitséget kérni. Mondjuk kérdezd meg tőle, hogy ezt-azt hol találod meg a könyvtárban. :)
2015. jan. 12. 21:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Ez aranyos,hát ülj le mellé és kérdezd meg,hogy hogy haladt a múltkor,befejezte-e mert,ha most már van ideje menjen el Veled randizni!:))
 4/14 anonim válasza:
Max elküld nem kéne fosni.
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Lúzer!
2015. jan. 12. 21:55
 6/14 A kérdező kommentje:
#1: Köszi, hát nem tudom, érdeklem-e.
2015. jan. 12. 21:55
 7/14 aladar12 ***** válasza:
menj oda és kérdezd meg segíthetsz-e/tudsz-e. kérdezd meg, miért van ott (iskola miatt v egyéb). onnantól már nagy eséllyel jönni fog.
2015. jan. 12. 21:56
 8/14 A kérdező kommentje:
#2: Öööö... Tudom, azért mondod, hogy valahogyan beinduljon a kommunikáció, de szerintem úgyis a könyvtárosokhoz küldene, plusz évek óta járok oda, ismerem is őket, én is önkénteskedtem ott, tehát valami olyan kellene, amivel nem hozom zavarba, vagy nem máshoz küld el.
2015. jan. 12. 22:01
 9/14 A kérdező kommentje:
#3: Szerintem 5-ig van, olyankor még nem szokott végezni, amikor én arra járok. Meg attól tartok, hogy ha tök ismeretlenül elhívom randizni, akkor nemet mond.
2015. jan. 12. 22:03
 10/14 anonim ***** válasza:

1.

Pont ezért vedd fel a kapcsolatot, hogy megtudd érdekled-e. Nem kell elhamarkodni a randit, meg egyebeket, kérdezgesd, érd el, hogy Ő is kíváncsi legyen. :)

2015. jan. 12. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!