Randi? De hogyan?
Szóval az van hogy van egy lány akit már többször is láttam buszon és tök szimpatikus. Azon gondolkozom hogy odamegyek hozzá egyszer hogy elhívjam randizni csak nem tudom hogy ez az egész hogy működik.
Szóval arra gondoltam hogy odamegyek ezzel a szöveggel: ''Szia, egy csomószor láttalak már és tök szimpatikus vagy, arra gondoltam hogy esetleg nem lenne kedved egyszer csinálni valamit?''
Ez szerintetek így jó?
A másik kérdésem az lenne hogy ha esetlegesen a lány igent mond arra amit leírtam (vagy amit esetleg ti tanácsoltok majd és jobb mint az én ötletem) akkor első randin hova szokás menni/mit szokás csinálni? És hogyan zajlik egy randi? És meddig tart?
A válaszokat előre is köszi :)
"nem lenne kedved egyszer csinálni valamit"- Ez a rész így elég félreérthető.Ezt FELEJTSD EL!:DD
Szólítsd le,mondd el,hogy nem ismeritek egymást,de Te régóta figyelgeted mert van valami csodás a kisugárzásában és ezt Neked nagyon bejön és utána kérdezd meg,hogy nem-e találkozhatnátok valamikor stbstb... (:
NS megint okos. NE mond azt neki, hogy régóta figyelgeted!!!:DDD Szerintem ezt nem lehet jól mondani, és ennél ijesztőbb nincs. A Te verziód ennél sokkal jobb, hogy "láttad". "Régóta figyelgetlek" xD :D Vedd videóra a reakciót, és küld el ennek a drága jó lánynak.
Legyen egy fix ötleted!! Pl "lenne kedved velem szombaton 2 után vagy vasárnap szintén kora délután beszélgetni egy kávé/tea mellett? Elkérhetem a számod, hogy megbeszéljük?"
Több információ, kevesebb idő az azonnali visszautasításra, és egy kis belecsempészett határozottság. De saját verziót találj ki, Te ismered a helyzetet. ÉS persze egy jó kis apró bók után, a Tied is tök jó erre!:)
Szerintem még mindig a legjobb egy teázó/cukrászda, ott tudtok egymásra figyelni, meleg van, kényelmes, hangulatos, nincs semmi zavaró, és lehet beszélgetni, megismerni egymást. Utána séta, megállni egymással szemben, csók. Vagy oké, kedvesen elkísérni egy darabig, és ha még nem beszéltetek előtte túl sokat akkor majd legközelebb csók. Ne húzd túl sokáig, kölcsönös szimpátia esetén simán, egyébként meg nehezen fog javulni.
Addig tart, amíg van témátok, és tudtok jókat beszélni, vagy nem kell valakinek rohannia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!