Szerintetek mennyire lenne előnyös 19 évesen egy 15 lánnyal ismerkedni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és egy ideje már felfigyeltem egy lányra a gimiben, még elsős, én végzős. gondolkodtam, hogy kezdeményezek egy beszélgetést vagy ismerkedést, de kicsit ódzkodom attól, hogy csak 15 éves. szerintetek túl fiatalnak számít? vagy egy próbát megér?2015. jan. 12. 18:12
1/8 To7ka válasza:
Na, Te vagy ma az első 28 alatt, aki 15 éves lányokkal akar ismerkedni!:D Nem, nincs ezzel semmi probléma, teljesen nyugodtan próbálj meg beszélni vele. Lehet nem találjátok meg a közös hangot, érettségizel, más céljaid vannak, Ő meg még csak most került ide, de egyáltalán nem sok korkülönbség!:)
3/8 anonim válasza:
Próbáld meg, a lányok szeretik az idősebb fiúkat.
4/8 A kérdező kommentje:
jaj, elrontottam a kérdést. 15 éves* akart lenni. :D
köszi a válaszokat. azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, mi a véleményetek arról, hogy egy 15 éves lány illene-e egy 19 éves fiúhoz. mert hallottam innen-onnan, hogy a 15 éves még túl "éretlen" és fiatal.
2015. jan. 12. 18:16
5/8 anonim válasza:
Köztük is vannak érettebbek😉 ...ha nem próbálod meg, sose tudhatod meg, hogy mi lett volna ha...😊
6/8 anonim válasza:
Lehet jo kapcsolat. :) Csak szamolj vele, hogy kicsit eretlenebb nalad es ebbol szarmarhatnak "problemak". De nem feltetlen.
7/8 A kérdező kommentje:
köszi. akkor szerintem teszek egy próbát :)
2015. jan. 12. 18:36
8/8 anonim válasza:
én is 15 voltam amikor összejöttem a 19 éves barátommal
az elején mondjuk nem hittem az egészben, mert furcsa volt, hogy idősebb és mégis érdeklődik irántam
azóta már több, mint egy éves a kapcsolatunk :)
szóval hajrá :)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!