Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mennyire lenne...

Szerintetek mennyire lenne előnyös 19 évesen egy 15 lánnyal ismerkedni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és egy ideje már felfigyeltem egy lányra a gimiben, még elsős, én végzős. gondolkodtam, hogy kezdeményezek egy beszélgetést vagy ismerkedést, de kicsit ódzkodom attól, hogy csak 15 éves. szerintetek túl fiatalnak számít? vagy egy próbát megér?
2015. jan. 12. 18:12
 1/8 To7ka ***** válasza:
Na, Te vagy ma az első 28 alatt, aki 15 éves lányokkal akar ismerkedni!:D Nem, nincs ezzel semmi probléma, teljesen nyugodtan próbálj meg beszélni vele. Lehet nem találjátok meg a közös hangot, érettségizel, más céljaid vannak, Ő meg még csak most került ide, de egyáltalán nem sok korkülönbség!:)
2015. jan. 12. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát mindenképp megér
2015. jan. 12. 18:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg, a lányok szeretik az idősebb fiúkat.
2015. jan. 12. 18:14
 4/8 A kérdező kommentje:

jaj, elrontottam a kérdést. 15 éves* akart lenni. :D

köszi a válaszokat. azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok, mi a véleményetek arról, hogy egy 15 éves lány illene-e egy 19 éves fiúhoz. mert hallottam innen-onnan, hogy a 15 éves még túl "éretlen" és fiatal.

2015. jan. 12. 18:16
 5/8 anonim válasza:
Köztük is vannak érettebbek😉 ...ha nem próbálod meg, sose tudhatod meg, hogy mi lett volna ha...😊
2015. jan. 12. 18:19
 6/8 anonim válasza:
Lehet jo kapcsolat. :) Csak szamolj vele, hogy kicsit eretlenebb nalad es ebbol szarmarhatnak "problemak". De nem feltetlen.
2015. jan. 12. 18:25
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi. akkor szerintem teszek egy próbát :)
2015. jan. 12. 18:36
 8/8 anonim ***** válasza:

én is 15 voltam amikor összejöttem a 19 éves barátommal

az elején mondjuk nem hittem az egészben, mert furcsa volt, hogy idősebb és mégis érdeklődik irántam

azóta már több, mint egy éves a kapcsolatunk :)

szóval hajrá :)

16L

2015. jan. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!