Elb*sztam, milegyen? :D
Figyelt kérdés
Elég hülye helyzet, a lényeg van a suliba egy csaj akinek haver elmesélte, hogy nekem bejön, bejelöltem, visszajelölt stb, viszont nem irtam rá mert partyztam, aztán meg azt se tudtam, hogy hol vagyok, ma suliba látott,viszont én b*sztm hozzá odamenni mert bevoltam parázva.. Ráírjak most, vagy inkább suliba beszéljek vele?(Még nem beszéltünk)2015. jan. 12. 17:34
3/11 anonim válasza:
ezt nevezed elb*szásnak?? XD LOL
4/11 anonim válasza:
Bejelölést nem feltétlen kell követnie a ráírásnak.
Ha egyszerűbb neked akkor írj rá, de azt ugye tudod, hogy személyesen is kell beszélned vele előbb-utóbb.
5/11 To7ka válasza:
Ezen még mit Bcsillagoztál el? Szerintem inkább személyesen, dicsérd meg hogy csinos, és kérj bocsánatot esetleg, mert menned kellett egy buliba utána meg nem vetted észre. Ha ráírnál, akkor még kínosabb lenne a beszélgetés után személyesen odamenni hozzá, mármint ha nem mernél, és lehet fura lenne. Előbb személyesen!:)
6/11 anonim válasza:
én csak azt nem értem hogy mit rontottál el?? hisz még el se kezdted
amúgy ha bármit is azt suliban
7/11 A kérdező kommentje:
Jó lehet eltúloztam, csak szerintem oda kellett volna mennem, ha már tudja hogy mivan:D
2015. jan. 12. 17:39
9/11 anonim válasza:
na látod. szerinted oda kellett volna menned. MENJ:) ha szerinted már hamarabb mondd el ezt is, biztos hizelegni fog neki:) Hajra:)
10/11 A kérdező kommentje:
Es mit mondjak mertnem mentem oda eddig? :D van egy otletem de lehet gaz privibe leirom ha erdekel valakit. Koszi a balaszokat
2015. jan. 12. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!