Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim és uraim, napi...

Hölgyeim és uraim, napi kísérlet: szerintetek mi lehet az oka, hogy az átlagos lányok sokkal közvetlenebbek, sokkal könnyebb velük ismertséget, haverságot, barátságot, netán párkapcsolatot kialakítani, mint a szép arcú bombanőkkel?

Figyelt kérdés

Mai kísérletünk helyszíne legyen egy egyetemi előadás. Mielőtt belekezdenék a monológomba, mutatnék két képet, hogy fogalmatok legyen arról, hogy pontosan milyen nőkről is beszélek:

- a levezetésemben szereplő ÁTLAGOS LÁNYOK: [link]

- a levezetésemben szereplő BOMBANŐK: [link]

Szóval zsúfolásig teli a terem, 200 fő alig fér el, s tételezzük fel, senki nem ismer senkit. 100 lány és 100 fiú, össze-vissza, véletlenszerűen, vegyesen ülnek. Tételezzük fel a továbbiakban, hogy vegyes előképzettséggel érkeztek az előadásra, jöttek informatikusok, gépészek, joghallgatók, pszichológusnak tanulók, rajztanárnak, pénzügyi területre készülők stb. Zárjuk be őket másfél órára, azaz egy előadás időtartamára. Nyissuk ki az ajtót! Mit veszünk észre? Másfél óra elteltével máris kialakultak a legelső csoportok, akik együtt beszélgetve, viccelődve távoznak az előadóteremből. "Klikkesedtek" azonos képzettség szerint, azonos érdeklődési kör, hobbi szerint, azonos sportűzés szerint stb. Ezek között a csoportok között meglepően sok az olyan is, amelyekhez átlagos, amolyan külsőre "semmi extra" típusú lányok is csatlakoztak. Meglepő, vagy sem, a "topmodell bombanő" kategóriájú lányok mind egymaguk távoznak társaság nélkül, elvétve akad közöttük olyan, akire "rátapadt" egy-két alfahím típusú srác.

Ezt már több ismerősömtől is hallottam, hogy sokkal könnyebben össze lehet ismerkedni az átlagos lányokkal. Az átlagos lányok sokkal szívesebben ismerkednek, sőt, kezdeményezni sem restek. Teljesen mindegy nekik, hogy egy férfi magas, alacsony, kigyúrt, nádszál, kék szemű, barna szemű, szakállas, borotvált, szóval bárkivel bármikor szívesen ismerkednek a külsőre vonatkozó előítéletek nélkül.

Ellenben egy bombanő mit csinál? Néz ki bambán a fejéből, mert ő ugyebár "karrierista", és egy karrieristához nem szabad ám hozzászólni. Oda nem köszönne ám senkinek se, még leesik a kisujjáról a gyűrű szegénykémnek. Játssza a fejét, hogy ő mindenkitől különb, csak mert az átlagtól egy kicsit jobban néz ki. Beül a terembe, ha a padtársa hozzászól, esetleg akkor odavakkant valamit, de ami több férfitársamnak is szemet szúr, az az, hogy az átlagtól kicsit jobban kinéző nők egyszerűen olyan suták, üresfejűek, sekélyesek, szürkék, sótlanok, hogy az már félelmetes.

Egy bombanő folyton azt érezteti a környezetével, hogy vele csakis a legkiváltságosabbak állhatnak szóba, ráadásul akiket a hatókörébe enged, ők is legyenek hálásak neki, hogy a fényében sütkérezhetnek. Egy bombanő, ha kommunikációt kezdeményeznek vele, szinte megmukkanni is képtelen. Vagy! A másik véglet, amikor megszólal, hogy "kopj le rólam, figyelni akarok az órán". Különös módon egy átlagos lánytól nemigen lehet hallani ilyet, sőt, legtöbbször ő is jókat nevetgél, ha az előadáson elsütnek egy-egy bekiabálásszerű poént.

Sok ismerősömtől is hallottam, hogy az átlagos lányok sokkal barátságosabbak, sokkal közvetlenebbek, sokkal több férfi környékezi meg őket annak ellenére, hogy nem éppen bombanők, ám a közvetlenségükkel, nyitottságukkal a férfiak többségében rokonszenvet váltanak ki, és ha tetszik, ha nem, akadnak közöttük olyanok, akik lényegesen népszerűbbek a flegmázó, merev bombanőknél.

Természetesen nem áll módomban sarkítani, hiszen a bombanők is körbe vannak ám ugrálva, de csak egy nagyon szűk férfiréteg teheti meg azt, hogy egy bombanővel haverkodjon, ismerkedjen.

Volna néhány kérdésem a végére:

1. Mondjátok meg őszintén, hány olyan bombanőt láttatok eddig életetek során olyan férfival, akik küllemre inkább kockák voltak, mint alfahímek?

2. Szerintetek mi az oka annak, hogy ha valaki némileg jobb külsővel rendelkezik, az rögvest maga köré fel is húz egy láthatatlan ólomfalat és gusztustalanul szelektál a férfiak között?

3. Hogy lehet az, hogy például itt, GYK-n sok-sok nőt láttam már arról panaszkodni, hogy lelépett a pasija egy nála sokkal rondább nővel?

4. Ehhez kapcsolódóan pedig hogy lehet az, hogy az alfahím típusú férfiak 30-hoz közeledve is inkább egy átlagos külsővel megáldott lány mellett teszik le voksukat?

2015. jan. 12. 16:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#6: Pontosan! Számtalanszor láttam már olyan szituációt, hogy egy átlagos lány hátulról megragadta a haverjait, ők pedig örömmel, viccelődve fogadták a kisebb társaságba érkező lányt.

Egy bombanővel én még a büdös életben nem láttam ilyet, mert "neki van tartása", és nem süllyed le holmi bugyuta haverkodás szintjére. :D

Sokkalta szeleburdibbak, rokonszenvesebbek az átlagos lányok, és még a viccet is értik, tizedannyira sem sértődnek be, sőt, még ügyesen is reflektálnak.

Egy bombacsaj meg besértődik, elvonul, kerülni kezdi azt a férfit, aki be merészelt szólni neki, vagy rosszindulatúan visszapofázik neki stb. :D

#7: "Én nem vagyok bombanő... bár érdekes mód így is mindig akadt pár barátom"

Na ugye. :) Mert még így is vonzóbbnak találtak téged, mint az orrfennhordós, flegma, öntelt topmodell pіcsákat. Talán pont az "átlagosságod" miatt mertek jobban közeledni feléd, amikből még barátság is született.

2015. jan. 12. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:

1. Sokat! Viszont közülük jellemre nagy többségben domináns, vagy legalábbis határozottabb, vagányabb típusú férfiak voltak. Igazából talán valamivel több jó nőt látok átlagosabb külsejű pasival, mint fordítva.

2. Engem mondjuk mindig elég jó külsejűnek tartottak, de én nem ezért szelektáltam. Hanem mert elég nagyok voltak az elvárásaim és nem külsőre, hanem belsőre, ezzel szemben nem féltem a magánytól, inkább maradtam volna egyedül, ha nem találok olyat, aki nekem megfelel (és persze úgy, hogy ez kölcsönös).

3. Nyilván olyan nőkről lehet szó, akik elég felszínesek ahhoz, hogy a szépségükön kívül nem sokat tudnak nyújtani.

4. Nem tudom, mert én nem tapasztaltam ilyesmit. Akár kimondottan a nagyon jóképű férfiakra gondolsz, vagy a határozottabbakra, hol szebb nőt választanak, hol kevésbé szépet.

2015. jan. 12. 17:13
 13/18 anonim ***** válasza:

Általánosítás az egész, úgy, ahogy van.

Vannak beképzelt lányok és vannak nem beképzelt lányok. A szebbek hajlamosabbak beképzeltek lenni. Ennyi a történet. Azt pedig soha nem értettem, hogy a "küllemre inkább kockák" miért gondolják, hogy egy szemmel láthatóan felszínes és butácska 800likeos bombanővel ők majd phí, de jól kijönnek majd. Nyilvánvalóan nem-

Olyat kéne keresniük, akik szépek éééés van agyuk. Mivel ebből aránylag kevés van, jönnek azok, akik átlagosak és van agyuk. És ez így van rendjén - az üres fejű szépfiú üres fejű széplánnyal van együtt.

A második kérdéseddel megint nem tudok egyetérteni, ha valaki némileg jobb külsővel rendelkezik ÉS ettől el van szállva ÉS idióta, az húz maga köré ólomfalat. Te valahogy nem veszed figyelembe, hogy mennyi buta ember van. Nem a külső függvénye, hogy valaki bunkó-e, hanem az intelligenciáé.

Mert a kesergő, elhagyott nők úgyis mindig azt fogják keresni abbanamocskoskrvában, hogy mi benne a rossz. Olyat nem nagyon fogsz olvasni, hogy "a barátom elhagyott egy lányért, de örülök, hogy így történt, végül is egészen csinos és összeillenek".

Erre vonatkozólag nincsenek tapasztalataim, egy ilyen párt sem tudok felidézni.

Ja, és a feltöltött képeiddel kapcsolatban az átlagosak közül a 7.-et és az utolsó előttit kapásból a másik kategóriába raknám, a többit pedig kisminkelném, kiszedném a szemöldöküket és csinálnék róluk egy előnyös képet...és a fele simán mehetne át.

átlagnál szebbnek mondott 19/L

2015. jan. 12. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:

oh, és még valami, ha egy előadásra beülök, általában figyelni szeretnék, nem ismerkedni. Kivéve ha 8.30kor kezdődik, mert akkor leginkább aludni.

Ezen felül a szép lányok között is vannak félénkek és álmosak, akik ha a reggeli kávéjuk előtt hozzájuk szólsz, maximum mosolyognak és motyognak valamit.

2015. jan. 12. 17:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan ezek az agyonsminkelt, agyonphotoshoppolt, több műdolog van rajtuk mint igazi csitrik számodra a bombanők? Nem olvastam el a leírást mert kiba szott hosszú és amúgy sem érdekel de hogy ennyire degenerált legyen vki az már gáz..
2015. jan. 12. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:

lerágott csont! mindenki a lehető legszebb párt szeretné maga mellé!

1,2: a szép lányok hozzá vannak szokva, tudják nagyon jól, hogy helyes fiút kapnak, akkor minek mennének oda átlagoshoz? ez ugyanígy igaz a férfiakra is. ez az élet rendje!

3: a szépség nem minden! beképzelt, elviselhetetlen nő lehet gyönyörű, de akkor sem kellene. szerintem egy szint felett már nem számít a szépség, sokkal inkább a plusz emberei tulajdonságok ami miatt nem csak a szex jó hanem mondjuk tudsz beszélgetni a csajjal vagy elmenni egy színházba és képes önálló gondolatalkotásra.

4: ugyanaz mint a 3. válasznál, plusz 30 év fölött már kezd megjönni az ember esze. jó esetben kibulizta magát, megvolt neki több tucat csaj, jöhet a családalapítás. én ugyan nem vagyok alfahím, de feltételezem, hogy ők is olyan anyát akarnak a lányuknak aki a szo*páson kívül másra is megtudja tanítani. a lot*yókat mindenki szereti, megdu*gni, de haza kevés ember vinné őket...

2015. jan. 12. 17:35
 17/18 anonim ***** válasza:
53%
Egyik válasz sem érinti a lényegi problémát. Először is a két sor kép között tényleg csak a smink a különbség, mert egyébként itt is ott is vannak jobban- és kevésbé szimpatikusak. Másodszor pedig A 'szép' lányok zöme nem beképzeltségből húz falat, hanem azért, mert boldog boldogtalan kikezd vele gyermekkorától fogva, azért,, mert szép. Emiatt egész serdülőkorát csalódások kísérik. Végül bezár és szigorú értékrendet alakít ki, amitől úgy látszik, hogy fennhéjázó, pedig csak szelektál. Az 'átlagos' lányok lényegesen kevesebb ilyen rossz élményen esnek át, ezért bennük a kapcsolat iránti igény még egészséges. Közvetlenebb, barátságosabb, tudja, hogy nem csak azért barátkoznak vele, mert mondjuk 'szép'.... ha érted mire gondolok. Jóképű srác voltam, míg fiatal voltam, most is de már nem számít. Voltak bomba barátnőim is, onnan tudom ezeket...
2015. jan. 13. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:

17/17

ezt valahol olvastad, tanultad stb.. vagy saját elmélet? én nem értek veled egyet, de kicsit pszichológia szaga van a válasznak...

2015. jan. 13. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!