Hogyan tudod magad olyasvalakin túltenni, akivel sosem voltál együtt?
Figyelt kérdés
tetszik egy srác... nagyon! Szinte már azt modnom szeretem.. és reggel együtt megyünk busszal.. egy suliba járunk.. csak ő idősebb 2 évvel... és egy csomószor nevetünk meg beszélgetni is szoktunk néha.. meg a barátnőim azt mondják engem néz.. de egy csomó lány veszi körbe.. és szerintem ha akarna tőlem valamit már lépett volna felém. De mindig mosolyog és tök aranyos. Ő 17 .. én meg 15.. de alakarom felejteni, mert szerintem nicns nála esélyem.. a buszon is, ha jön valami lány akit ismer akkor mellé ül és nem mellém.. hogy tudnám elfelejteni??2015. jan. 12. 16:22
3/4 A kérdező kommentje:
de a suliba is mindig arra megyek amerre ő van.. és reggel a buszon elkerülhetetlen.. :(
2015. jan. 12. 16:25
4/4 anonim válasza:
Találj valami okot hogy megkérhesd valamire!
Kérdezd meg az ismerősöktől miben jó, pl. matek, és kérd meg hogy nem segítene megnézni egy példát, mert nem tiszta neked!
Közben ne izgulj!
Tetszel neki!
Ő is félénk, és ha nem jön össze semmi hát majd akad más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!