Borgan kérdése:
Hol vannak a BONDAGE kedvelő hölgyek? :. (
Figyelt kérdés
Nem durva dolgokat kedvelő, hanem Akik szeretik a ki-meg kötözést, de ezel egybekötött gyengéd, érzéki szexet, mint adni, mint kapni kapcsolatban????2015. jan. 11. 19:55
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor elnézést, javítom. Van somyogy megyében bondage kedvelő hőlgy, aki hasonló beállítotságu úrral ismerkedne?
2015. jan. 11. 20:22
3/8 anonim válasza:
És hol vannak az ilyen szexet kedvelő urak? Valahogy mindig marha messze...
4/8 A kérdező kommentje:
Ismerek eggyet Somogy megye székhelyén. :-)
2015. jan. 13. 02:30
6/8 anonim válasza:
3-as vagyok.Akikkel eddig beszéltem,azok nem csak a bondage-t szeretik,hanem millió meg egy dolgot mellé,ami viszont nekem nem jön be.Somogy tőlem messze van sajna :)Azért ne add fel.
7/8 anonim válasza:
Én szeretem, de nem akarok ismerkedni, szerencsére van kivel játszadozzak ilyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!