Miért van hogyha elkezdek beszélgetni egy lánnyal és olyan a lány akivel jól eltudok beszélgetni akkor mindig belém szeret? 17/F
Figyelt kérdés
Még ha nem is akarom
nem is mondok olyat amivel el akarnám érni meg semmi de állandóan...
tényleg nincs fiú lány barátság? :(
2015. jan. 10. 21:56
1/15 anonim válasza:
Azért mert olyan kis hazudós vagy! :)
3/15 A kérdező kommentje:
hol? lány regényekben?
2015. jan. 10. 21:58
5/15 anonim válasza:
#1 :'D
Velem is sokszor volt már ilyen, csak én lány vagyok.... És szerintem nem létezik fiú lány barátság.
6/15 anonim válasza:
Mert ha jól eltudtok beszélgetni akkor a csaj beléd esik. Van közös téma,jól megérted.... női logika és tőlem is hiába kérdezed nem tudnék rá válaszolni pedig lány vagyok:DD
7/15 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam minden lány
azt mondtam mindegyik akivel jól elbeszélgetek
ez nem egó ez tapasztalat amiből elegem van mert mindig csalódást kell okoznom
2015. jan. 10. 21:59
9/15 anonim válasza:
Nekem se nagyon jön össze semmi, pedig velem is el lehet beszélgetni, mégis rendszerint csak hárítanak, úgyhogy bizonyos szempontból neked még mindig jobb.
10/15 anonim válasza:
Ismerős a helyzet csak női oldalról.
Nekem azért egy olyan férfi volt az életemben, akivel tényleg csak baráti volt a viszonyunk. Az összes többi esetben előbb vagy utóbb többet akart a másik fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!