Barátság vagy ez már esetleg több is lehet?
15 éves lány vagyok. Az osztálytársammal nagyon sokat szoktunk hülyéskedni.Kedves velem mindig figyel rám.
Izlésesen szokott kötekedni, elém áll meg ilyesmi...
Két paddal ül hátrébb mint én és mikor hátrafordulok a barátnőimhez olyankor néz van hogy mond is valamit, szóval figyel...Nagyon szeret hülyéskedni, persze szokott mással is, de úgy veszem észre velem a legtöbbet...A multkor feleltem segitett örült, gesztikulált mikor jól feleltem...Ki akartam menni az ajtón mikor 3an egyszerre értünk oda én Ő es meg egy fiu osztálytársam, a másik o.t.annyira illedelmes, hogy o akart kimenni először, de Ő visszarántotta, hogy én menjek ki előbb...Ebédlőben ebédnél nem ülünk egy asztalnál én a lányokkal Ő a fiukkal és a multkor eszébe jutott valami persze hülyeség és oda jött megmondani ebéd közben.Nem tudom Ő, hogyan tekint rám én meg azt nem, hogy mit is szeretnék tőle, barátságot vagy többet...
Ti mit gondoltok erről?
Az én helyzetem is hasonló mint a dtiéteek ámbár mi eggyütt nöttünk fel, sokat beszélgetünk úgy általánosságban mindenről, meg beszéltük hogy érzünk valamit egymás iránt, de messze kerültem otthonról, de a távkapcsolat nem működik. Úgy érzem mivel tőlem érzelmileg mindent meg kap és vannak alkalmi partnerei, nem kell neki több... Nem istesz érte semmit ha én nem írok neki kb. 1 hónapig tart míg rám ír hogy hoányzom neki mi van velem... De egyébként a beszélgetéseket mindíg én kezdeményezem... Ha valakinek van hozzáfűzni valója hallgatom :)
Kérdező : Szerintem tetszel neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!