Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bizonytalan vagyok, csak...

Bizonytalan vagyok, csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot két hete, mert új beosztásba kerültem a munkahelyemen. Azóta minden nap beszélgettünk az interneten és a munkahelyen is. Ő most mondott fel, így inenntől már nem talalkozunk ott. De tobbször bejött előbb, hogy láthasson tovább * ezt ő mondta*mivel váltottuk egymást. Megbeszéltünk egy randit szombatra, de ma azt mondta mi lenne ha átmennék hozzá filmezni. Innánk meg hasonlók. Csak szexet akarhat? Elbizinytalanodtan :/

2015. jan. 10. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet. Mert te többet is szeretnél?
2015. jan. 10. 17:21
 2/10 A kérdező kommentje:
hát igen..
2015. jan. 10. 17:22
 3/10 anonim ***** válasza:
A legtöbb férfi csak szexet akar
2015. jan. 10. 17:23
 4/10 anonim ***** válasza:
randi helyett mi lenne ha átmennél hozzá. Szexet biztos hogy akar, de azt nem lehet megmondani,hogy többet is akar e..Mindenesetre ha te nem csak szexet akarsz,akkor ne menj át.
2015. jan. 10. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

aki lakására hív fel,az szexet akar igen ....

ha nem hív el normális helyre randevúzni(kávézó,cukrászda,étterem,mozi),akkor sóher vagy bunkó,de inkább mindkettő....

2015. jan. 10. 17:24
 6/10 A kérdező kommentje:

Jövöhétre megbeszéltük már, hogy elmegyünk bowlingozni; csak most így hirtelen jött ez.. azt mondta, hogy nem bír ki egy hetet..

köszi a válaszokat

2015. jan. 10. 17:33
 7/10 anonim válasza:
sanszos, hogy csak szexet akar:/ pasik...
2015. jan. 16. 17:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Aztán a végén nem mentem át hozzá, azóta randiztunk már, sétálgattunk, moziban voltunk :) Eddig jól alakulnak a dolgok! :)

köszönöm szépen mindenki válaszát! :)

2015. jan. 16. 19:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Milyen furcs visszaolvasni :) azóta együtt vagyunk, és nem is kivánhatnék nála jobbat :)
2015. nov. 28. 18:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Na látod, jól tetted, hogy akkor nem mentél át hozzá :) Másként alakult volna tuti :)

Kellemes karit :)

2015. dec. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!