12/26 anonim válasza:
Énis szeretem:) az sem gond ha 1-2 tényleg fáj :DD 17/L
13/26 anonim válasza:
En szeretek mindent, ami ilyen vad 17/L
14/26 anonim válasza:
De sokan látták itt a szürke ötven árnyalatát:D
15/26 anonim válasza:
nem hinnem, hogy egy film vagy konyv hatasara lesz valaki a kedveloje az ilyesminek, max most jobban eloterbe kerult a tema
17/26 anonim válasza:
Kedvelném, de a párom is kedveli, így én vagyok a domináns fél a kapcsolatban. Így tudom leginkább motiválni a pasimat arra, hogy ne akarjon gyorsan végezni aztán lógva hagyni. Csupán csak át kell mennem dominába, és mindjárt nincs más választása. (Szeretem a szürkét, de ez már jóval előtte is megvolt nálunk, semmi hatással nem volt a szexuális életünkre sem a könyv, sem a film.)
21L
18/26 anonim válasza:
Igen de csak akkor ha a térdére fektet és ha annyira nem fáj plusz közben nem gond ha 1-2 ujj becsúszik! ;)
17/L
19/26 anonim válasza:
szeretem de azt nem ha nagyon durva
20/26 anonim válasza:
Szeretem, rossz kislány vagyok és az se baj ha fáj néha jól ki kell porolni azt a popsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!