Miért van az, hogy ha egy lány nem adja rögtön oda magát, nem könnyűvérű és húzza egy kicsit a fiú fejét, hogy megbizonyosodjon, hogy tényleg érdeklődnek iránta, akkor a srác (ok) rögtön feladják?
nem arról van szó, hogy nem élvezem, ha lefekszek valakivel. de talán nem csak ebből áll a világ és szeretnék egy normális kapcsolatot. de minden pasi csak du gna orrba-szájba
sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataitok vannak, hogy a lányok ri bancok, otthagynak meg ilyenek. talán ti is rosszakat találtok meg.
7-es válaszoló, úgy vélem te magányosan fogsz meghalni ezzel a taktikával, de sok szerencsét az életben. élvezd csak
11:
A 7-es vagyok. Pont, hogy kiszűröm a lányokat, akikkel nem vonzódunk eléggé egymáshoz. Te csak szeretnéd azt hinni, hogy ez miatt rossz nekem, pedig valójában elképesztően jó! Két sztori.
1. Az első barátnőm története. 18 évesen voltam, a lány 16. Egy városi színházi versenyen találkoztunk, ahol a különböző középiskolák diákjai versenyeztek. Egyből egymásba zúgtunk. A verseny utáni bulin csókolóztunk, 2 héttel később kinyaltam és 1,5 hónappal később lefeküdtünk úgy, hogy mindketten szüzek voltunk még.
2. A mostani barátnőm története. Egy trolibuszon láttam meg, amin minden kedden reggel együtt utaztunk. Hónapokig szemeztünk egymással. Egyik reggel leszálltam én is ott, ahol ő. Megszólítottam. Én 21 éves voltam, ő 17 éves, már nem szűz. Másnap este hogy megszólítottam randiztunk és csókolóztunk. A 4. randin kölcsönösen orálisan szexeltünk és három héttel az első találkozó után feküdtünk le. (Kivételt tettem, mert még nem volt 18 éves.)
Szóval azzal, hogy megszabok maganak egy határt (az 1. randin muszáj hogy legyen csók, vagy hogy például 15 napon belül az első randitól számítva le kell feküdjünk), csak jót tettem eddig magammal. Azok a lányok, akikkel igazán szerelmesek voltunk egymásba, pont hogy nagyon hamar ki lehet velük alakítani intimitást. Jó néhány lányt hagytam ott már, akik hónapokat várattak volna az első szex előtt. De megérte őket otthagyni! Különbem amíg rájuk várok és nem csinálok semmit, az idő alatt nem találkoztam volna azokkal a gyönyörű lányokkal, akikbe beleszerettem. Köszönöm szépen, de úgy érzem mindent nagyon jól csinálok a szerelem/szex terén!
Kérdező, nem tudom lány vagy-e, vagy hány éves, de hagy mondjak még valamit.
A lányok különböző módon reagálnak különböző fiúkra. Lehet hogy egy lány lefekszik velem 1 hét után, de egy másik srácot meg váratna 2 hónapig. Miért? Mert értem oda van, a másik srác meg éppen hogy csak tetszik neki és kedveli.
Vagy fordítva. Lehet hogy egy lány engem váratna 1 hónapig, egy másik sráccal, meg lefekszik 2 randi után, mert odáig van érte.
Tehát a lányok különböző fiúkkal különböző módon viselkednek. A taktikámmal, hogy ha egy bizonyos ideig nem történik semmi akkor abbahagyom az ismerkedést, pont hogy az olyan lányokra hajtok, akikért nagyon odavagyunk egymással. Biztos hagytam már ki olyan lánnyal való szexet az életben, akire mondjuk 3 hónapot kellett volna várnom, hogy szexeljünk. De inkább hagytam a fenébe és találtam egy másik lányt, akivel meg 3 héten belül szexeltünk.
Pont hogy ezzel a "gyors szexre menő" dologgal csak azokat a lányokat hagyom meg magam körül, akik nagyon odáig vannak értem. A mostani barátnőmmel, akivel a történetemet leírtam az előző válaszban is már több mint 1 évesek vagyunk, közben pedig viszonylag hamar feküdtünk le először.
miért gondolod, hogy akkor lesz normális kapcsolatod ha húzod a férfiak fejét? szerintem ez nagyon gyerekes felfogás. tegyük fel, hogy 1 hónapig szórakozol valakivel majd összejöttök. ugyanúgy otthagyhat! amit előttem hosszan kifejtettek azzal tökéletesen egyet értek! estem már abba a hibába, hogy hónapokig futottam egy lány után (mondjuk úgy, hogy finoman szólva nem volt számomra közömbös), amiből persze semmi sem lett, csak a sok kellemetlenség és a bánat. mostani fejjel már az elején otthagytam volna a csajt, mert most már felismerném a baljós jeleket, és ez így is van rendjén.
a szomorú igazság az, hogy ha nagyon bejössz a csajnak akkor egy hét alatt az ágyadba bújik, ha nem azonnal. ha pedig nem tetszel neki, vagy csak épphogy, akkor fejedre is állhatsz. a nők (de ugyanígy a férfiak sem) az igyekezetet és a törődést értékelik hanem olyasvalakit akitől felforr a vérük! ez ilyen egyszerű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!