Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet a mai világban...

Hol lehet a mai világban (2015) idős hölgyekkel / hölggyel ismerkedni?

Figyelt kérdés
29 éves pasi vagyok, és szívesen ismerkednék 40++ feletti hölgyekkel.

2015. jan. 9. 00:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen, az idős az 75 vagy 80 fölött van, és az életkor hosszabbodásával egyre későbbre tolódik. Szerintem ez műveletlenség, ennyire más értelmű szót használni, azért is nem javítottalak én ki rögtön, jobb, ha az elején lebuksz.:)
2015. jan. 13. 21:55
 12/13 anonim ***** válasza:
én meg 31 évesként idősnek tartom magam. talán azért, mert 31 évesen ott tartok, ahol 18 évesen kellene.
2015. jan. 14. 17:37
 13/13 A kérdező kommentje:

hmm :( De a mai világban senki sem ott tart, ahol tartania kéne.. Sajnos!!! Ha megnyugtat sajnos Én se tudom azt mondani hogy van olyan bármi amit "letudnék rakni az asztalra"!!! :O

Ez a szomorú valóság, pedig nem élünk rosszul, úgyis írhatnám, hogy nem élek rossz-viszonyok között, de Nálam alap, hogy ne az legyen, ami sok sok fiatalnál 18-30 ig ( akár), hogy anyuci és apuci a popója alá tolja a "jó létet", és neki csak gazdálkodnia kell, vagy jól vagy rosszul! És "leszarja" a másikat, leköpi, rá lép az emberekre, holott ezek az egyének 1 nagy 0-ák!!!! És ha nem lesz anyuci- apuci, akkor mit is fognak kezdeni magukkal a Nagybetűs Életben??? Kérdem én!??

2015. jan. 28. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!