Beleestem egy nálam 3 évvel nagyobb fiúba. Mit tegyek? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Beleszerettem egy nálam 3 évvel nagyobb fiúba. Én vagyok 12 ő meg 15. Már tudja mert elmondtam neki. Tetszem is neki, meg találkozni is akar, de csak barátilag...-.- És amióta megírtam neki (azt mondta h nem gáz h belé vagyok esve), azóta nem köszön, meg nem változott semmi... És én tényleg nagyon belé estem...:// De ő meg egy osztálytársával, majdnem hogy járnak. Olyan "se veled se nélküled" kapcsolatuk van. És a csajnak is bejön a fiú. Szóval nem tudom h mit tegyek... Hagyjam annyiban, vagy "nyomuljak"? Vagy mit csináljak?
2015. jan. 8. 19:51
1/8 anonim válasza:
3 évvel nagyobb? Hát, esetleg fényévvel, az talán használatos távolságmérésre...
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Nem szarul érzi magát hanem szerelmesnek!
4/8 anonim válasza:
Ha csak barátként tekint rád,akkor hagyd.Lánynak nem szabad nyomulni a fiúra!Tudom hogy most rossz,de idővel jobb lesz és fogsz találni veled egykorú fiút.
5/8 anonim válasza:
3 év az később nem sok de most rengeteget jelent:)elvileg neki 9.es nek kéne lennie neked pedig kb.6.os nak Ő már más körökben mozog neki már az idősebb lányok tetszenek. Nem hiszem hogy akarna tőled valamit,csak jól esik neki hogy te ilyet érzel iránta.Hidd el a későbbiekben is rengeteg ilyen lesz,nem tudsz mit tenni.El kell fogadni hogy van aki neked kell,de te neki nem.De van olyan is hogy te kellesz valakinek de ő neked nem
6/8 A kérdező kommentje:
Háát, köszönöm a válaszokat, és már próbáltam elfelejteni, de sajna nem sikerül...:/ Ezért is mondtam el neki mert tudtam h nem fog menni az h elfelejtsem. Tudom h a 3 év nem gáz... később... Na, de köszönöm még egyszer a válaszokat!:)
2015. jan. 9. 18:39
7/8 anonim válasza:
Igen pontosan tudom mennyire nehéz már rengetegszer volt ilyen velem is,és én is ezt élem át most:(remélem valamikor mindketten túl lépünk ezen.sok sikert!:)
8/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, tudom milyen rossz.:// Én is remélem:) Köszönöm szükség van rá... Én is szorítok neked:)
2015. jan. 12. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!